Obavijesti

Viral

Komentari 130

Transseksualni muškarac rodio pa poručio: 'Nemojte to raditi!'

Transseksualni muškarac rodio pa poručio: 'Nemojte to raditi!'
1

Hayden koji se prije zvao Paige je rodio prošle godine i često je govorio kako mu se sviđa biti tata, ali je naglašavao da nikome ne bi savjetovao da napravi istu stvar

Hayden Cross (22) prvi je muškarac u Velikoj Britaniji koji je ostao trudan i rodio je djevojčicu. Nedavno se pojavio u jednoj britanskoj emisiji u kojoj je govorio o dobrim i lošim stranama roditeljstva. Hayden je "zamrznuo" period promjene spola kako bi rodio prije nego će sasvim postati muškarac, piše news.com.au.

Hayden koji se prije zvao Paige je rodio prošle godine i često je govorio kako mu se sviđa biti tata, ali je naglašavao da nikome ne bi savjetovao da napravi istu stvar. 

- Mislim da nisam bio spreman u tom trenutku, ali sada sve ide kako treba. bilo je čudno. Osjetio sam puno emocija i nikada ne bih savjetovao drugima da naprave istu stvar. Ako se odluče za to, budite uvjereni da imate dovoljno dobru podršku - rekao je Hayden Cross koji je zatrudnio donacijom sperme. Rodio je carskim rezom i rekao je da je cijelo to putovanje bilo jako teško, ali da je jako sretan što ima kćer. 

Trudan je već četiri mjeseca: 'Sam ću odgajati svoje dijete'
Trudan je već četiri mjeseca: 'Sam ću odgajati svoje dijete'

- Već sam operirao grudi i mislim da ću uskoro operirati i donji dio tijela. Vratit ću se uskoro na posao, možda ću pokrenuti vlastiti biznis jer svojoj kćeri želim osigurati dobar život - rekao je Hayden Cross.