Obavijesti

Viral

Komentari 25

U nesreći ostala bez lica: 'Volio sam je prije, a volim je i danas'

U nesreći ostala bez lica: 'Volio sam je prije, a volim je i danas'

INDIJA: Srednjoškolski kolege oženili su se nakon što je djevojka doživjela stravičnu prometnu nesreću. Lice joj je ostalo deformirano, no on se zaljubio u njezin karakter...

VIDEO

Prekrasna životna priča dolazi iz Indije. Jayaprakash Atinus oženio je svoju srednjoškolsku ljubav Sunithu, ali tek nakon gotovo deset godina od završetka srednje škole. Upoznali su se kao tinejdžeri, kad je Jayaprakash vidio Sunithu u školskom hodniku.

- Nisam mogao prestati buljiti u nju. Nikad u životu nisam vidio nekog poput nje. S vremenom smo postali prijatelji, no moje srce udaralo bi svaki put kad bih ju vidio s nekim drugim. Uskoro smo prestali komunicirati, a ni sami nismo znali zašto, rekao je Jayaprakash.

Razdvojili su se nakon srednje škole jer se Sunitha preselila, a nakon tri godine nazvala ga je povodom rođendana, što je njega jako razveselilo i 'vinulo ga u visine'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon toga su ostali u kontaktu, a u studenom 2011. promijenio im se život, piše Daily Mail. Njihov zajednički prijatelj nazvao je Jayaprakasha i rekao mu da je Sunitha doživjela prometnu nesreću.

- Nisam mogao vjerovati, bio sam u potpunom šoku. Nazvao sam ju dva dana kasnije i nisam uspio prepoznati njezin glas. Kad sam joj došao u posjet, bila je bez kose, nosa i usta i hodala je poput nemoćne starice. Bio sam shrvan i tad sam shvatio da ju volim, iskren je Jayaprakash.

Istu noć ju je zaprosio. Rekao joj je da je on jedina osoba koja se može brinuti za nju. Sunitha je prihvatila prosidbu i rekla 'da'. Danas žive u Bangaloreu, glavnom gradu indijske savezne države Karnataka i imaju dvoje djece.

Iako je naišao na razne negativne komentare, Jayaprakash tvrdi da ljubav nije nečije lice, već karakter. I dalje voli Sunithu svim svojim srcem, kao i ona njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.