Viral

Komentari 1

U petak: 24sata daruju album sa sličicama ‘Russia 2018.'

U petak: 24sata daruju album sa sličicama ‘Russia 2018.'

SKUPITE ‘ZLATNU KOLEKCIJU’ U petak uz tiskano izdanje 24sata poklanjamo album sa samoljepljivim sličicama ‘Russia 2018.’, a u subotu darujemo i sličice

Nabrijavanje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji sad i službeno može početi. U petak uz tiskano izdanje 24sata potražite album ‘Russia 2018.’, a u subotu poklanjamo i sličice.

Album sa samoljepljivim sličicama ‘Russia 2018.‘, uz slike i karikature igrača, ima i slike stadiona na kojima se igra prvenstvo te raspored utakmica uz mogućnost upisivanja rezultata. Sve slike i karikature igrača su unikatni radovi akademskog slikara. Ukupno ima 339 sličica, hrvatski reprezentativci su na zlatnim sličicama, dok je 45 najboljih nogometaša dodatno prikazano i na karikaturama. Na sličicama su za svakog igrača navedeni datum rođenja, pozicija u momčadi, aktualna vrijednost po Transfermarktu i koja noga mu je “jača”. Isto tako, kvaliteta svakog igrača ilustrirana je brojem zvjezdica na sličici (1 - 5).

Svaki sakupljač može sudjelovati i u nagradnoj igri ako pošalje 50 praznih paketića (s punim imenom i prezimenom te adresom) na adresu TEKMA d.o.o. Bulevar oslobođenja 24a, 51000 Rijeka. Vrijedne nagrade osigurava Sport Vision: 5 godišnjih zaliha Umbro nogometne opreme (6000 kn u poklon bonovima), 5 poklon bonova vrijednosti 2000 kn s Umbro kompletom sportske opreme te 100 nogometnih lopti Umbro. Dodatna pogodnost za sve čitatelje koji donesu album u najbližu Sport Vision trgovinu je popust od 20% na artikle po punim cijenama.

Ovu nogometnu ‘Zlatnu kolekciju’ u prepoznatljivim zlatnim pakiranjima od petka potražite na sljedećim prodajnim mjestima: iNovine, Konzum, Petrol, Spar, Tommy, Ultra gros...