Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uključite se i osvojite put u Gardaland za cijelu obitelj!

Uključite se i osvojite put u Gardaland za cijelu obitelj!
1

Cineplexx, Best Travel i junior.24sata.hr vas vode na najzabavnije putovanje u Gardaland! Fotkajte svoje klince odjevene kao Zvončica ili gusar i uključite se u natječaj!

VIDEO

Vile i gusari na jednom mjestu garantiraju urnebesnu zabavu za cijelu obitelj. Izvadite stoga iz ormara čarobne štapiće i haljinice ili poveze za oči i sablje i obucite svoje klince u prekrasne vile ili opake gusare! Fotkajte ih i prijavite u natječaj, a najbolju fotku će Cineplexx i junior.24sata.hr nagraditi najzabavnijom nagradom – obiteljskim putovanjem u Gardaland!

Super nagrada

1. nagrada: Put u Gardaland za cijelu obitelj koji uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom
- pratitelja putovanja
- 4 x polupansion (za dvoje odraslih i dvoje djece), hotel 3*
- 4 x ulaznica za Gardaland
Put organizira agencija Best Travel.

2. nagrada: Godišnja ulaznica za Cineplexx kina 

3. nagrada: 4 karte i 4 menija za 'Zvončicu i gusarsku vilu' u Cineplexxu

Tijek natječaja

Prijava:
Do 29. travnja u ponoć fotografirajte svoje klince odjevene kao vile ili gusare, popunite nagradni obrazac upisivanjem osobnih podataka i u njega uploadajte fotografiju. Ona će biti objavljena na stranici nakon što ju naši administratori odobre. Prijaviti se mogu djeca do 14 godina.

Glasovanje:
Od 30. travnja do 04. svibnja u ponoć će čitatelji portala glasovanjem za najljepše, najslađe ili najkreativnije fotografije odabrati deset  finalista natječaja. Finalistima će, sukladno broju glasova biti dodijeljeni bodovi do 1-10 nakon čega će im i žiri dodijeliti bodove od 1-10. Finalisti s najvećim zbrojem bodova osvojit će nagrade. Ako određene prijave budu imale isti broj glasova, njima će biti dodijeljen isti broj bodova.

Ime dobitnika će biti objavljeno 5. svibnja na stranici junior.24sata.hr.

U Cinplexxu pogledajte Zvončicu i gusarsku vilu

Film pogledajte u Cineplexx kinima od 24. travnja. Priča započinje kada čuvarica vilinske prašine Zarina, krade svu vrijednu plavu vilinsku prašinu i bježi na more kako bi se udružila sa piratima Kosturske stijene. Zvončica i njezine prijateljice vile moraju krenuti na veliku avanturu i upotrijebiti svoje raznovrsne moći i talente kako bi pronašle prašinu i vratile je na sigurno.

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za prijavu ili glasovanje koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz nagradnog natječaja.

Svaki registrirani korisnik može prijaviti jednu fotografiju. Svako dijete može biti prijavljeno samo jednom. Djeca prijavljena s krivim podacima u svrhu varanja, bit će isključena iz natječaja.

Na slici su dozvoljene lakše intervencije poput namještanja kontrasta ili svjetlosti, međutim sve daljnje intervencije u smislu brisanja ili dodavanja elemenata ili pozadine te bilo kojih radnji koje mijenjaju postojeću situaciju na slici nisu dozvoljene.

Slike sadržaja nepovezanog s temom natječaja neće biti objavljeni.

Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja 'Vile i gusari osvajaju Gardaland'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?