Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Uz samo jedan kupon osvoji bon od 1000 kn na Croduxu

OD SUTRA Kako biste osvojili fantastičan bon na Croduxu, trebate poslati samo jedan nagradni kupon, koji u srijedu izlazi u tiskanom izdanju 24sata

Foto: Dreamstime
0 komentara

Sutra krećemo s prvim kolo nove nagradne igre u kojoj uz samo jedan kupon i malo sreće možete osvojiti bon od 1000 kuna u Croduxu.

Sutra, 24. travnja, i u subotu, 27. travnja, u tiskanom izdanju 24sata objavljujemo po jedan nagradni kupon. Sa samo jednim kuponom čitatelji mogu osvojiti glavnu nagradu - 1000 kuna goriva.

Što više kupona pošaljete, veća je šansa za dobitak. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji kupci 24sata koji u srijedu izrežu jedan nagradni kupon, ispune ga traženim podacima i pošalju na adresu: 184. kolo – p.p. 552, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Natoči gorivo za 1000 kuna - Gorivo 1”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 14. svibnja, do 9 sati. Izvlačenje nagrade bit će isti dan poslije 10 sati u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije. 

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Natoči gorivo za 1000 kuna”, koja se održava u dva kola, 24. i 27. 4. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message