Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Uznemiravao je na internetu pa ga 'pozvala' kod sebe u palaču

Kada više nije znala što učiniti s muškarcem koji joj je slao eksplicitne fotografije odlučila mu je dati adresu stanovanja kako bi je mogao posjetiti. No, uputila ga je na drugu adresu...

shutterstock
Foto: shutterstock
35 komentara

Tara Natasha (26) iz Cardiffa nije mogla izaći na kraj s muškarcem koji joj je slao eksplicitne fotografije pa mu je na zanimljiv način dala do znanja da ne želi imati ništa s njim. Točnije, zanimljivija je priča koju mu je uspjela prodati, prenosi Daily Mail.

Kada više nije znala što učiniti, odlučila mu je dati adresu stanovanja kako bi je mogao posjetiti. To naravno nije bila njezina prava adresa, no pravo je čudo da je muškarac povjerovao u spačku, pogotovo zato što mu je dala adresu Buckinghamske palače.

- Bilo je oko 1 ujutro kada mi je na Snapchat poslao dvije fotografije na kojima je potpuno gol, i jednu fotografiju svoga ozarenoga lica uz pitanje hoću li biti budna za njega ako me od dođe posjetiti? Odgovorila sam mu 'Naravno', a on kao ni dotad nije shvaćao sarkazam. Prihvatila sam igru i nastavila se pretvarati kao da on upravo dolazi kod mene i onda mi je pala napamet ideja. Zapitala sam se gdje bih ga mogla poslati, prepričava Tara.

Na prilazu u Palaču se raspitivao za nju

Nije vjerovala da će tamo krenuti, no kako je već naslućivala muškarčeve intelektualne domete, okušala je sreću. 

- Već je bio u automobilu, vozikao se valjda po svom kvartu kada sam mu poslala adresu Buckinghamske palače. On je odmah tamo krenuo. Za 40 minuta mi je napisao 'Tu sam!', priča djevojka te dodaje kako spačka tu nije završila.

Kada joj je javio da je stigao, raspitivao se na prilazu u kraljevsku palaču živi li tu i djevojka po imenu Tara. U poruci mu je poslala sliku nasmiješene kraljice, no on i dalje nije shvaćao. Tek kada su mu na prilazu rekli gdje je, uspio je povezati priču i, prepričava djevojka, tek je tada u potpunosti izgubio kompas.

Učinila je to iz osvete

Najprije joj se žalio na to koliko je potrošio novca i goriva da bi došao misleći da će nju vidjeti, no kako se ona nije sažalila, 'romantik' se pretvorio u osvetnika. Tari je počeo prijetiti pa joj, kaže, nije preostalo ništa drugo nego blokirati ga. Kada je priču podijelila na Facebooku rekla je da je to zbog svih žena koje dobivaju ovakve fotografije. Ljude je podjednako nasmijala njezina spačka i potaknula namjera, pa su objavu masovno dijelili.

- Zašto je seksualno zlostavljanje ako netko ženu pipa na ulici, a nije ako se ženama porukama šalju genitalije?, zapitala se Tara.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message