Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
116 komentara

'Vanzemaljci su tu, križaju se s ljudima i stvorit će novu vrstu'

Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tijekom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida

Foto: Screenshot/The Sun
116 komentara

Oxfordski profesor Young-hae Chi u svojoj knjizi tvrdi da se izvanzemaljci križaju s ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu koja će nas spasiti od klimatskih promjena.

Chi je instruktor korejskoga na oxfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao i knjigu o svojim spekulacijama, naziva: 'Izvanzemaljski posjeti i kraj čovječanstva', u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje s klimatskim promjenama. Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze u potporu svojeg gledišta, javlja The Sun.

Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tijekom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida, za koje Chi vjeruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.

Našu nemogućnost za percipiranjem tih vanzemaljaca Chi objašnjava time što oni žive u svom bio-sustavu, kojega mi kao ljudi ne možemo detektirati jer nam je moć percepcije ograničena organima koje imamo. 

Chi vjeruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih prijetnji poput nuklearnog rata ili klimatskih promjena, te da će riješiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj iznimnoj inteligenciji.

- Oni dolaze ne radi nas, nego radi sebe, svog opstanka. Ali njihov opstanak je ustvari ujedno i naš opstanak - opstanak cjelokupne biosfere.

Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnoga mišljenja, nadovezujući se na američkog 'istraživača vanzemaljskih otmica' Davida Jacobsa, u tvrdnjama kako ti hibridi koji se 'kreću među nama' imaju vrlo zlokobnu misiju te da se hibridi prve generacije opetovano križaju s ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message