Obavijesti

Viral

Komentari 17

Vatrogascu iz Rijeke kolege pripremile spačku na zadnji radni dan: 'Voli te II. smjena'

Vatrogascu iz Rijeke kolege pripremile spačku na zadnji radni dan: 'Voli te II. smjena'
4

Kako neslužbeno doznajemo, dugo su ga morali zapričavati tijekom zadnjeg radnog dana kako ne bi posumnjao da mu spremaju spačku. To je njihov način oproštaja od kolega

Zahvaljujemo se dragim kolegama iz JVP Rijeka na pozdravima u Zagreb, koje su poslali po mladom kolegi, koji je odradio zadnju smjenu u Rijeci prije odlaska na novo radno mjesto u JVP Zagreb.

Napisali su to zagrebački vatrogasci na svom službenom Facebook profilu uz fotografije automobila oblijepljenog u žute papiriće. Kako neslužbeno doznajemo, dugo su ga morali zapričavati tijekom zadnjeg radnog dana kako ne bi posumnjao da mu spremaju spačku. Iako, svatko tko odlazi iz službe, bilo to u mirovinu ili drugo radno mjesto, već unaprijed strepi kako će se našaliti s njime.

- Ovime su kolege iz Rijeke zbilja podigle ljestvicu. Mislim da se nama ne bi dalo lijepiti sve te papiriće, stvarno je to puno posla. Mi bi ga jednostavno i brzo zamotali u foliju - smiju se zagrebački vatrogasci koji sutra dočekuju kolegu. A detalja zbilja nije nedostajalo. Priznali su mu da ga vole, ukrasili su mu tablice, kotače, svjetla. Uživao je skidajući svaki papirić.