Viral

Komentari 24

VIDEO Ljigavac joj upao u sobu dok se snimala: 'Pit bull se u meni probudio, prebila sam ga'

VIDEO Ljigavac joj upao u sobu dok se snimala: 'Pit bull se u meni probudio, prebila sam ga'

Medicinska tehničarka Angela Maria Goncalves iz Paranagua u Brazilu snimala se kako pleše za Instagram kada joj je u tom trenutku u kuću ušetao nepoznati stranac. No, ona ga je vrlo brzo istjerala s posjeda

Angela je plesala uz glazbu u svojoj dnevnoj sobi i snimala se kada se u vrtu iza nje pojavio muškarac koji je 'mrtav hladan' ušetao u njenu kuću kroz otvorena staklena vrata. 

Pogledajte video

Kada je ušetao Angela se okrenula, počela vrištati, a muškarac joj se približio, i nasmijao.

Instinktivno je žestoko nasrnula na njega tjerajući ga vani. Počela ga je lupati rukama i nogama te je trčala za njim sve dok nije otišao. Pri kraju snimke čuje se glas iz prostorije koji viče 'ludo' te se tom trenu pojavljuje još jedna djevojka.

Angela je u nedjelju podijelila video na Facebooku te je objasnila da je u početku pokušala djelovati prirodno kako bi ublažila situaciju, ali kako nije znala što da napravi, obrambeno je reagirala.

'Bojala sam se pa sam se ponašala prirodno kao da ga poznajem sve dok me nije zgrabio. Tada sam uključila svoj pitbull instinkt i izudarala ga. Staklena vrata su djelomično zatvorena za one koji prolaze ulicom, da ne vide sve iznutra.'

Snimka je podijeljena više od 1,4 milijuna puta na društvenim mrežama.

Angela je kasnije lokalnim medijima rekla da je u to vrijeme bila sa kćeri.

'Bila sam sa svojom 11-godišnjom kćeri kad je ušao. Napala sam ga jer mi se u mislima vrtio scenarij što bi se moglo dogoditi', rekla je.

Prijavu protiv njega podnijela je u policijskoj postaji Paranagua te je obilazila četvrt pitajući druge ljude poznaje li ga netko.

'Nitko ga prije nije vidio ovdje', rekla je.

Angela sada planira na vrata staviti dodatnu sigurnost, piše Mirror.