Viral

Komentari 24

VIDEO 'Muž mi je rekao da mu nije dobro. Nije baš najbistriji. Sam je postavio ovu kameru'

VIDEO 'Muž mi je rekao da mu nije dobro. Nije baš najbistriji. Sam je postavio ovu kameru'

Suprug je glumio da je bolestan i da ne može na obiteljsko putovanje. Žena je preko kamere vidjela polugolu ljubavnicu kako izlazi iz njihove kuće. A siroti 'bolesni' muž prima je za guzu i ljubi

Amerikanka iz Las Vegasa uhvatila je supruga kako je vara kad je na kameri vidjela kako hvata polugolu ljubavnicu koja je izlazila iz njihove kuće. Sara je na TikToku objavila video u kojem je rekla kako joj je muž preskočio obiteljski odmor jer je tvrdio da je bolestan.

No potom je pregledala kameru, prenosi Mirror

Pogledajte video: Varao ženu, ona sve gledala

Na snimci se vidi da muškarac provjerava ima li nekoga pred kućom i je li sigurno da ona izađe. Polugola žena zatim izlazi na trijem. On je ljubi i prima za stražnjicu. Sara je imala sve dokaze. Bio je to kraj ljubavi. Ostavila ga je.

- Kad je vaš muž previše bolestan da bi otišao na obiteljsko putovanje koje ste planirali, a drugu prima za guzu - pojadala se u videu, koji je prikupio milijune pregleda. Mnogi su bili šokirani njegovim ponašanjem.

- Kako ju je poljubio, mislio sam da si to ti i da odlaziš na putovanje... Bože dragi - jedan je od komentara ispod videa. 

- Više ne živimo skupa - dodala je Sara. 

Rekla je i da joj suprug i nije baš najbistriji jer je ljubavnicu ljubio ispred kamere koju je sam instalirao.

Imala je poruku i za nju.

- Moj muž bi trebao preuzeti većinu krivnje i odgovornosti za otvaranje vrata ovoj aferi, no i ona je sama ušla u to - kaže Sara.