Viral

Komentari 7

VIDEO Na utakmici zaprosio djevojku pred tisućama ljudi, a ona se okrenula i pobjegla

VIDEO Na utakmici zaprosio djevojku pred tisućama ljudi, a ona se okrenula i pobjegla

Žena je bila prestravljena nakon prosidbe. Pobjegla je po stepenicama, a on je potrčao za njom s dva prijatelja. Sve sam vidio. Bilo je užasno

Internet zabavlja snimka neuspješne prosidbe na bejzbol utakmici i u Massachusettsu, prenosi New York Post.

Video koji je postao viralan prikazuje mladića, koji je kleknuo ispred tisuća gledatelja na stadionu i zaprosio svoju djevojku. 

Umjesto romantične geste koju je planirao mladić je ostao u šoku, jer je djevojka prekrila usta i odmahnula glavom te rekla 'ne'. Rekla je da mora ići te ga je ostavila samog. Jedan od fanova na utakmici je sve vidio, prenosi 98.5 Sports Hub:

- Žena je bila prestravljena nakon prosidbe. Pobjegla je po stepenicama, a gospodin je potrčao za njom s dva prijatelja. Sve sam vidio. Bilo je užasno - ispričao je jedan gledatelj koji je bio na utakmici i gledao javno sramoćenje nesretnog mladića.

No, kruže nagađanja kako je trenutak bio toliko neugodan da je morao biti isceniran, ali izvor blizak New York Postu navodi kako je prosidba bila planirana i da su obitelji para bili među publikom.

Bill Wanless, podpredsjednik komunikacija Worcester Red Soxa, na čijoj utakmici je prosidba propala, kaže kako to nije bio nikakav plan kluba ni na koji način te da je sve bilo iskreno. Dodao je da nisu čuli ništa od uključenih u 'incident' i ne zna se je li na kraju rekla da.

Fotografkinja Ashley Green koja je snimila odbijanje rekla je za Insider kako smatra da je riječ o triku, ali nije pojasnila na što misli.