Obavijesti

Viral

Komentari 25

VIDEO Tip zaprosio djevojku na utakmici, ona otrčala: 'A je*iga'

VIDEO Tip zaprosio djevojku na utakmici, ona otrčala: 'A je*iga'

Mladić je sve isplanirao do najsitnijeg detalja, ali djevojka se samo okrenula i otišla. Publika je cijelo vrijeme snimala neuspješnu prosidbu, a fotografiju je objavio i hokejaški tim na čijoj se utakmici "odigrala"

VIDEO

Mladić iz SAD-a zaprosio je djevojku pred punim stadionom, a ona ga je odbila i otrčala sa tribina, piše New York Post. Snimka prosidbe ubrzo je postala viralna, a objavio ju je i hokejaški tim na čijoj se utakmici "odigrala".

Iako su se neki nadali da je snimka namještena, svjedoci kažu kako je reakcija bila iskrena. 

- Skinuo je majicu i rekao molim te reci da. Ona je ostala u šoku, čuo sam je kako govori što se događa i da ne mogu to napraviti. On je samo uzviknuo je˙˙˙˙a. Svi su snimali, a publika je poludjela. Ona je samo otišla sa tribine - ispričao je David Marcus (17) koji je na utakmicu došao s ocem.

- Nakon što je otišla ostao je posramljen. Rekao je mome ocu kako ga je sram sjediti pred 20 000 ljudi bez majice - dodaje, a iako su ga pokušali utješiti da će se djevojka sigurno vratiti to se nije dogodilo.

- Držao je prsten. Plakao je i bilo mu je jako neugodno, a onda je samo potrčao uz stepenice s torbicom koju je ostavila tamo. Nakon toga ih više nismo vidjeli - kaže Marcus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela