Viral

Komentari 12

VIDEO U svojoj kupaoni otkrila tajni stan, uzela je čekić i ušla: 'Ovo je kao u drugoj dimenziji'

VIDEO U svojoj kupaoni otkrila tajni stan, uzela je čekić i ušla: 'Ovo je kao u drugoj dimenziji'

Žena iz New Yorka je sve snimila i objavila na društvenoj mreži Tik Tok, a video je pogledalo više milijuna gledatelja. Njezino iskustvo uspredili su s filmovima poput Parazita i Candymana

Nevjerojatan prizor snimila je djevojka iz New Yorka kada je iza ogledala u svojoj kupaonici pronašla čitav trosobni stan.

POGLEDAJTE VIDEO

Samantha Hartsoe jedan dan je primjetila kako joj u kupaonici od negdje puše hladan zrak koji je dovoljno jak da joj pomiče pramenove kose, piše Guardian.

Bacila se u istraživanje i nedugo nakon otkrila da hladan zrak dolazi iza ogledala u kupaonici. Skinula je ogledalo, a iza njega pronašla ogromnu rupu. 

Smantha nije znala gdje rupa vodi, stoga je odlučila ignorirati lekcije bilo kojeg dobrog horor filma i istraživati dalje. 

Popela se kroz rupu u zidu u drugi stan te sa svjetiljkom i čekićem krenula u avanturu. 

Sve je pratio njezin cimer čiji se komentar mogao čuti i u pozadini videozapisa: 

- Sada si u drugoj dimenziji. Kreni dalje. 

Hartsoe je šetala po novootrkivenom stanu pa pronašla stare vrećice za smeće i sprej, što joj je dalo do znanja da je netko nedavno i bio tu.

- Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene - rekla je i dodala:

- Nisam mogla ne doznati što je s druge strane moje kupaonice.

Njezina otkriće koje se dogodilo početkom ovog mjeseca, bilo je čudno čak i za pojmove često bizarnog njujorškog tržišta nekretnina.

26-godišnjakinja je snimila sve korake svoje istrage, a video objavila na društvenoj mreži Tik Tok.  Videozapis je pogledalo više milijuna gledatelja, a njezino iskustvo uspredili su s filmovima poput Parazita i Candymana.