Obavijesti

Viral

Komentari 0

Vodimo te na Exit festival! Poklanjamo 22 ulaznice!

Vodimo te na Exit festival! Poklanjamo 22 ulaznice!
9

Uključi se u nagradni igru do 7. srpnja i osvoji ulaznice za Exit festival! Poklanjamo 1x3 VIP ulaznice, 1x3 ulaznice i 8x2 ulaznice, potrebno je samo uvjeriti nas da karte moramo dati baš tebi!

VIDEO

Petnaesto izdanje najboljeg europskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE - najbolji koncerti ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi i najluđih partija do zore na najljepšoj obali Jadrana - Jaz - blizu Budve u Crnoj Gori. EXIT Avantura je počela na ROCK@EXIT festivalu 11. lipnja 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nastavlja se na EXIT festivalu, koji se na istom mjestu održava od 10. do 13. srpnja, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. srpnja na plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža Jadrana.

Više od 2.400.000 fanova iz preko 60 zemalja širom sveta je do sada prešlo prag EXIT festivala. Poznat po svojoj nevjerojatnoj atmosferi i jednim od najboljih svjetskih dancefloorova (Dance Arena), kao i prelijepoj lokaciji, EXIT nudi posjetiocima najuzbudljiviju ljetnu zabavu. 

Poklanjamo ulaznice čitateljima 24sata.hr

Pridruži tisućama zaljubljenika u vrhunsku glazbu i fantatsičan provod! Sve što trebaš napraviti je ispuniti obrazac na vrhu ovog članka i uvjeriti nas da kartu moramo dati baš tebi! Budi kreativan jer autore najboljih odgovora nagrađujemo s:
1x3 VIP ulaznice
1x3 ulaznice
8x2 ulaznice

Uključiti se možeš sve do ponedjeljka, 7. srpnja u 10 sati nakon čega ćemo izabrati najbolje odgovore. Imena dobitnika ćemo objaviti u podrubrici Nagradne igre, a dobitnike kontaktirati mailom. Pročitaj pravila nagradnog natječaja.

Line up 2014

Posjetioce ovogodišnjeg EXIT Festivala očekuje fantastičan i raznovrstan program koji sadrži nebrojeno mnogo ekskluzivnih imena koja prvi put dolaze u Srbiju!

- Rudimental, najbolji novi bend 2013. koje je svjetska publika svojim glasovima nagradila prestižnim priznanjem na UK Festival Awards
- Damon Albarn, osnivač Blur i Gorillaz je ove godine nezaobilazni headliner svih najvećih europskih festivala!
- Skrillex, Afrojack, Carl Cox - megalomanski paket - kralj dubstepa, car EDM-a, prvi čovek techna i nesvakidašnjih partija!
- Suede, začetnik brit pop-a, puta koji su nastavili Oasis i Blur, ekskluzivno dolazi na EXIT - prvi put u regiju!
- Hurts - žestoki koncertni sastav kojeg je publika najvećeg i najstarijeg svjetskog festivala Glastonbury proglasila za "najbolju svirku",  pored žestoke konkurencije poput Coldplay, U2, Beyoncé, Artic Monkeys i mnogih drugih.
- Gloria Gaynor - na glavnoj bini EXIT festivala ćemo uživo slušati "I will survive" - najveći hit svih vremena
- Pet Shop Boys - PSB spremaju neviđenu ceremoniju otvaranja EXIT-a - to nije samo koncert, to je mjuzikl, predstava, novi umjetnički izraz!
- Stromae -  Belgijski hit maker koji ima više od pola milijarde pregleda na Youtube, i autor mega-zarazne Alors on Dance, Papaoutai,  Formidable
- Pretty Lights - je Američki elektro mag, autor hitova poput "Finally moving" i "I can see it on your face" koji se proslavio analogno snimajući sebe i kolege i potom štampajući novonastale pjesme na ploče. Njegovi nastupi se ne smiju propustiti!

Što je Exit?

EXIT festival jedan je od najprestižnijih glazbenih festivala na svetu. Održava se svakog srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu na preko 15 pozornica. Exit festival je osnovan 2000. godine kao studentski pokret, u borbi za slobodu i demokraciju u Srbiji.

Najbolji europski festival

Exit je u siječnju 2014. osvojio nagradu za najbolji veliki europski festival u 2013. godini na manifestaciji “European Festival Awards” sa 620.000 glasova iz cijelog svijeta, među preko 300 festivala iz 34 države; 2007. godine je proglašen za najbolji europski festival na “UK Festival Awards” 2007.“, a također je i rangiran kao jedan od 10 najboljih većih festivala na “European Festival Awards” 2009., 2010., 2011. i 2012. godine, kao i jedan od 10 najboljih festivala izvan Ujedinjenog Kraljevstva na “UK Festival Awards” 2013. godine. Kroz ulaz festivala prođe između 150 i 200 000 posjetitelja svakog dana.

Zaklada EXIT osnovana je 2010. godine u Novom Sadu, s idejom da se kroz različite oblike stipendiranja i projekata pomogne mladim akademskim građanima Novog Sada.  Zaklada EXIT od 2013. godine posvećuje se ključnim temama društvenog djelovanja: nacionalni branding, regionalno povezivanje kroz kreativne industrije i promociju pozitivnih uzora za mlade. U srpnju 2013. organizirana je konferencija REBRANDING SERBIA u Novom Sadu, dok je u veljači 2014. održana Konferencija kreativnih industrija Srbije u Beogradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?