Vrana je nešto vrebala, mislio sam da je štruca kruha, a ono... | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 40

Vrana je nešto vrebala, mislio sam da je štruca kruha, a ono...

Vrana je nešto vrebala, mislio sam da je štruca kruha, a ono...
5

Čini se kako će se ćuk oporaviti. Prevezli su ga u zoološki i ravnatelj poručuje kako ga je ugrizao, a to je dobar znak jer ima snage braniti se

VIDEO

Išao sam na posao kad sam vidio vranu kako uporno leti iznad nečega. Prvo sam mislio da je štruca kruha, a kada sam se primaknuo na moje iznenađenje, na pločniku je bio ćuk, rekao nam je čitatelj koji je u petak oko 7 ujutro pronašao iznemoglog ćuka u Vrbanićevoj ulici u Zagrebu.

Odmah je pozvao sklonište za nezbrinute životinje Dumovec i Zoološki vrt u Zagrebu međutim nitko se nije javio s obzirom na to da je bilo jako rano.

Odlučio ga je staviti u kutiju i odnijeti u zoološki koji je dvije minute vožnje od njegovog posla.

- Kutiju sam prekrio kako bih mu smanjio stres i ostavio sam poruku u kojoj sam objasnio što se dogodilo - dodao je čitatelj koji je sretan što je malenog ćuka spasio od vrana.

Iz Zoološkog vrta su nam potvrdili kako su primili iznemoglog ćuka.

- Dosta je istraumatiziran, ali čini se da će doći sebi. Mene je ugrizao, a agresivnost je uvijek dobar znak čim životinja ima snage za obranu - poručio nam je ravnatelj Zoološkog vrta u Zagrebu.

Radi se o odraslom ćuku, nema nikakvih vidljivih ozljeda, ali je jako istraumatiziran i trenutno je u stanju šoka. Za nekoliko dana znat će se hoće li se ćuk oporaviti. Ako se oporavi, ćuk će biti vraćen u prirodu. Trenutno je u karanteni i veterinari se brinu o njemu. 

Inače, svake godine Zoološki vrt u Zagrebu zbrine i spasi oko 1500 životinja, a većinu koja se oporavi vrati u prirodu.

Ravnatelj poručuje kako postoji info centar kojeg se može nazvati i dojaviti za bilo koju životinjicu koju građani pronađu jer tada netko može izaći na teren. Naravno, ako se netko ne snađe, može životinju ostaviti kao što je to napravio i naš čitatelj. Ono što je važno jest da se svaku životinju, ako je to moguće spasi i vrati u prirodu nakon oporavka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

Nova optička iluzija: Je li ovo na fotografiji zid ili pak rijeka?
ŠTO VI VIDITE?

Nova optička iluzija: Je li ovo na fotografiji zid ili pak rijeka?

Optičke iluzije javljaju se iz dana u dan, a ni ova najnovija nije izbjegla veliku pažnju korisnika interneta. U pitanju je dilema - zid ili jezero, a bit će vam jasnije dok pogledate fotografiju...

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura