Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Za mir u svijetu: Muškarac ima 305 tetovaža državnih zastava

Muškarac se počeo tetovirati 2009. godine te je ime promijenio u Guinness Rishi. Imenom je ujedinio svoje dvije strasti, tetovaže i Guinnessovu knjigu rekorda

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
8 komentara

Har Prakash (70) iz New Delhija na svom tijelu ima 305 tetoviranih državnih zastava kako bi promovirao prijateljstvo svih zemalja. Nada se kako će tetovirati još zastava i postaviti novi svjetski rekord. 

- Ljudi misle da sam luđak, ali mi to uopće ne smeta - kazao je Har. Muškarac je trenutačno u Katmanduu u Nepalu, gdje će prisustvovati prvoj međunarodnoj konferenciji tetoviranih ljudi. Kaže kako je u centru pažnje više od mlađih ljudi, koji imaju zanimljivije tetovaže od njega. 

Muškarac se počeo tetovirati 2009. godine te je ime promijenio u Guinness Rishi. Imenom je ujedinio svoje dvije strasti, tetovaže i Guinnessovu knjigu rekorda. Ponosni je vlasnik 22 svjetska rekorda. Između ostalog je napisao najdužu oporuku na svijetu koja ima 489 stranica, dostavio je pizzu iz New Delhija do San Francisca te je također i čovjek s najviše tetovaža na tijelu, prenosi Mumbai Mirror. 

- Moj najveći san je da proputujem svijet nekoliko puta. Želim da me djeca u svakoj zemlji koju posjetim pitaju gdje je zastava njihove zemlje na mom tijelu - kazao je Har.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message