Viral

Komentari 73

Zaključali se u kuće jer vjeruju da krajem luta pravi vukodlak

Zaključali se u kuće jer vjeruju da krajem luta pravi vukodlak

Dječak imena Pingo je ustvrdio da je na autobusnoj stanici vidio golemo biće crne dlake koje se beskrajno grčilo, te je to bilo dovoljno da stvori opću paniku u kraju...

Brojni stanovnici općine São Gonçalo dos Campos u Brazilu, njih oko 36 tisuća, zavukli su se ovih dana u svoje domove jer su povjerovali u glasine da krajem luta pravi pravcati vukodlak, prenose lokalni mediji.

Strah je, namjerno ili ne, posijao dječak imena Pingo koji je posvjedočio da je vidio to stvorenje u noćni sat na autobusnoj stanici, a ulje na vatru je dolila snimka naziva 'biće iz Sao Goncala' koja je postala golemi hit na tamošnjim društvenim mrežama.

Ipak, u međuvremenu je dokazano da je video preuzet s tuđeg kanala i namjerno lažno potpisan, te da je originalni zapis objavljen još u lipnju 2007. godine.

Gdje je zapravo snimljen ne zna se, kao ni to odakle autoru taj materijal, jesu li prizor doista zabilježile nadzorne kamere ili je to 'izrezao' iz nekog filma.

Kako bilo, dokaz da tu nešto ne štima mnogima nije bilo dovoljan da im istjera strah iz kostiju, pa se i danas iza devet sati zaključavaju u kuće da ne bi sreli stvorenje koje je Pingo opisao kao crno i dlakavo biće visoko čak pet metara, te koje se ispred njegovih očiju beskrajno grčilo.