Viral

Komentari 37

Zbog ovog misle da su nacisti kontaktirali s izvanzemaljcima

Zbog ovog misle da su nacisti kontaktirali s izvanzemaljcima

U Rusiji su prije četiri godine pronašli čudne lubanje s neobično velikim očnim šupljinama. Kraj njih je bio kovčeg sa znakom supertajnog nacističkog instituta koji se bavio paranormalnim

U Adigeji, republici na južnom dijelu Ruske Federacije, prije četiri godine je tijekom arheoloških iskapanja pronađen kovčeg sa znakovljem Trećeg Reicha. Pored kovčega su se nalazili ostaci tajanstvenih bića.

Riječ je o kosturima bez vilica, čeonih kosti i potiljka. Ostatke je u špilji pronašao tim znanstvenika Vladimira Melikova. No otkriće je postalo još zanimljivije jer se utvrdilo da na kovčegu postoji znak Ahnenerbe što je teoretičarima zavjere poslužilo kao dokaz da su nacisti bili u izravnom kontaktu s izvanzemaljcima. O čemu se zapravo radi?

Ahnenerbe je najtajanstveniji nacistički institut koji je osnovao Heinrich Himmler 1935. godine kako bi pronašao dokaz da je arijevska rasa nekada vladala cijelim svijetom. Ali uskoro se institut počeo baviti paranormalnim, okultnim i istraživanjem izvanzemaljaca. Teoretičari zavjera su ubrzo zaključili kako su lubanje dokaz da su nacisti bili u kontaktu s izvanzemaljcima. 

- Ovako nešto nikad nismo vidjeli. Lubanje uopće nisu imale prostor gdje se kod ljudi nalazi mozak, a nisu imale ni vilice. Očne šupljine bile su neuobičajeno velike. Kad ih držite u ruci, teško je reći da to nije izvanzemaljska lubanja - rekao je Melkov.

No ruski arheolozi tvrde da lubanje nemaju nikakve veze s izvanzemaljcima i da bi se moglo raditi o lubanjama ovnova koje su voda i riječno kamenje ozbiljno deformirali i izbacili na obalu.  

Ruski mediji nakon ovog otkrića pisali su kako to nije jedino što je u ovim planinama pronađeno, a da se povezuje s nacističkom Njemačkom.  Godinu prije pronađen je još jedan kovčeg s logom tajnog nacističkog instituta.

Uz njega je bio i logo njemačke planinske divizije 'Gebirgsjaeger'. Na mjestu u blizini navodno su pronašli i njemačko groblje na kojem su pokopani njemački vojnici koje je zatrpala lavina.