Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Želite naučiti kuhati i zabaviti se u društvu drage osobe?

Uvijek ste htjeli isprobati francusku ili libanonsku kuhinju? Ili ste htjeli naučiti kako ispravno spravljati jela iz woka? Prijavite se na nagradni natječaj portala Gastro.hr!

PR
Foto: PR
0 komentara

Udruga Plavi lonac bavi se promicanjem kulture prehrane i nastoji širiti svijest o zdravom načinu ishrane. Kako bi dodatno popularizirala tradicionalne kuhinje i nasljeđe redovito organizira radionice kuhanja, kojima su u fokusu namirnice uzgojene u ekološkom okruženju malih lokalnih proizvođača.

Za Dan žena iznenadite sebi dragu osobu

Želite podijeliti ljubav prema kuhanju sa sebi dragom osobom? Odlično! Jer Gastro.hr i udruga Plavi lonac vas nagrađuju radionicama kuhanja! Možete osvojiti radionice iz francuske kuhinje, libanonske kuhinje ili radionicu pripreme jela iz woka.

Sve što trebate napraviti da bi sudjelovali u natječaju je ispod članka na portalu Gastro.hr ostaviti komentar i odgovoriti na pitanje: Koga bi poveli na radionicu i zbog čega

Natječaj traje do 10. ožujka, kada će biti objavljena imena dobitnika. Da bi mogli komentirati na portalu Gastro.hr potrebno se registrirati, a to možete napraviti putem ovog linka

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message