Viral

Komentari 4

'Žena mi je dala letak u kojem piše kad mogu staviti lampice na kuću. Bacio sam ga u smeće'

'Žena mi je dala letak u kojem piše kad mogu staviti lampice na kuću. Bacio sam ga u smeće'

Dobio je mnogo pritužbi na svoju kuću okićenu božićnim svjetlima. Prerano je kako kažu susjedi i postoje pravila za to. Objavio je svoju priču na Redditu i nastavio po svome...

Čovjek je na Redditu objavio da se posvađao sa susjedima oko božićnih lampica. Kaže da živi u susjedstvu gdje su postavili pravila kad se na kuće mogu staviti ukrasi i lampice. On nije htio igrati prema pravilima. Okitio je kuću mjesec dana prije, prenosi Mirror

Već drugi dan stigao je predstavnik susjedske zajednice. No muškarac je ostao pri svome. Lampice ostaju. 

- Žena s kojom se najviše borim je došla 30. studeog i rekla mi je da su lamlice protiv politike koju imaju. Rekla mi je da sam ih stavio prerano i da ih ne smijem toliko imati na kući - rekao je čovjek.

Ženi koja se došla žaliti rekao je kako on ne mora živjeti prema njihovim pravilima i da je lampice stavio jer to vole njegovi nećaci i nećakinje. Zato ih je toliko stavio.

- Rekao sam im da me ne zanimaju njihova pravila kad se lampice mogu paliti te da ću ostaviti sve do Božića. Rekli su mi da kršenjem pravila uznemiravam druge i da trebam poštivati druge jer živim u istom susjedstvu. Ta žena s kojom sam se prepirao dala mi je letak na kojem su napisana pravila za lampice. Bacio sam ga u smeće i rekao da se udalji s mog posjeda - ispričao je.

Nakon što je priču podijelio na Redditu, mnogi su ga podržali.