Obavijesti

Viral

Komentari 2

Žene nisu sposobne uloviti dobrog 'pravog' muškarca

Žene nisu sposobne uloviti dobrog 'pravog' muškarca
1

Vodič 'Re-edukacija žena', koji govori ženama da moraju kuhati i pospremati u seksi donjem rublju i slušati muškarca, postao je hit. Čitaju ga i žene

VIDEO

Samohrani otac 11-godišnjeg sina, Amerikanac Dante Moore (33), u knjizi 'Re-edukacija žena' (The Re-education Of The Female), krivi žene što nisu sposobne naći pravog muškarca.
- Ostanite mršave, kuhajte, čistite, nosite seksi donje rublje i radite sve što vam kaže jer muškarci su tu da naređuju. Jedino tako ćete uloviti dobrog partnera - piše u knjizi.
Poglavljima 'Pristup, pristup, pristup', 'Znala si da je propalica kad si ga upoznala' i 'Jesi li indirektna prostitutka?' prisiljava žene da se preispitaju i konačno dovedu u red.
- Želim izraziti bijes i frustraciju kao muškarac jer smatram da su žene krivo educirane, krivo informirane i slabo pripremljene na svoje obaveze samim ulaskom u vezu, njenim održavanjem i kvalitetom - stoji u predgovoru autora.
Štoviše, kompjutorski inženjer tvrdi da ovo radi iz ljubavi prema ženama. Odrastao je u SAD-u s majkom, dvije sestre, dvije tete i dvije rođakinje. Oca je vidio par puta u životu. Majka ga je učila da se prema djevojci treba ponašati kao prema kraljici. Kaže da je pokušao dvije godine i izgubio svaku djevojku koju je imao. Zaključio je da treba nešto promijeniti.
- Kad sam prestao glumiti i rekao da ne želim raditi čuda za ženu, telefon nije prestajao zvoniti - rekao je Dante.
Ubrzo je odlučio podijeliti revolucionarno otkriće s drugima. Sveo je potrebe muškaraca na tri osnovne stvari: hranu, odmor i, naravno, seks. Žene uvijek kompliciraju, a samo trebaju ostati lijepe i mršave, kuhati i pospremati te raditi sve što im muškarac kaže. Priznaje da je veličina bitna. Ali, samo kod veličine žene. Niti jedan muškarac ne želi 'bebu slona' za djevojku. Pojašnjava da je to kao kad birate voće u trgovini. Nećete izabrati trulo i smrdljivo nego mirisno i lijepo. Prema ženama treba postupati grubo i oštro jer će samo tako biti mir u kući.
- Odat ću vam malu tajnu. Muškarci ništa ne traže. Oni naređuju! I vjerujte, ono što ne želite učiniti, njih 10 iza ugla želi - piše.
Ismijava teoriju da se muškarci boje jakih žena. Tvrdi da se usidjelice tako tješe jer su zaboravile biti žene. Međutim, najčudnija stvar ove knjige je ta što je žene čitaju. Za sada je reagirala samo jedna američka feministica.
- Nikad nije našao pravu. Po čemu je on stručnjak? Iskreno, rado bi poklonila terapiju nekoj od njegovih bivših djevojaka - komentirala je feministica i psihijatrica dr. Gilda Carle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me  da spavam': 'Stiže još hitova!'
SVI IH PJEVUŠE

Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me da spavam': 'Stiže još hitova!'

Iako zvuči kako neki zaboravljeni detalj ex-yu rocka, pjesma Pustite me da spavam nastala je uz pomoć umjetne inteligencije, kao i ostale skladbe na stranici Izgubljene ploče. Dvojac iz Istre otkriva kako su došli na ideju