Obavijesti

Viral

Komentari 0

Znamo dobitnike ulaznica za koncert i 5 x CD Natali Dizdar

Znamo dobitnike ulaznica za koncert i 5 x CD Natali Dizdar
4

Natali Dizdar 22.11. nastupit će u zagrebačkom klubu Sax, a 24sata.hr vas vodi na koncert. Za vas smo pripremili i pakete CD+DVD "ZKM Live" uz koje ćete uživati

VIDEO

Sretni dobitnici 5x2 ulaznice za koncert Natali Dizdar 22.11. u Saxu su:

Nikola Šimić, Dugo Selo
"Najdraža je definitivno "Osloni se na mene"  - ZKM live album..ovu pjesmu da otpjeva bilo koja druga pjevačica u našoj domovini postidila bi se jer samo Nata može ovako zahtjevnu stvar besprijekorno otpjevati"

Ivana Zorić, Zagreb
""Zamijenit ću te gorim" jer je: glasovno, glazbeni i stilski savršena, glazbu i tekst napisao je Arsen Dedić (bolje ne može), lagana je i tečna uz baršunstu boju glasa i lakoću pjevanja"

Marina Matošević, Zagreb
"aaaaaaaaaaaa ... ja želim, al stvarno želim tu kartu!!! Najdraža pjesma mi je "Ovaj ples dame biraju" ...taj glas, ta smirenost, ajme to samo Natali može! Obožavam ovu pjesmu"

Suzana Žeravica Milković
, Virovitica
""Gazio si me"..zašto? Zamišljam da ja "njega" gazim;.)..onog tko je mene gazio, a u pozadini ova pjesma, ja obučena poput neke heroine, a on moli za milost;.))"

Magdalena Ćurić, Zagreb
"Pjesma STOP... to je pjesma koju svaki put  slušam kad mislim da nešto ne mogu..govori ti da uvijek možeš više, a ako nešto nije vrijedno idi dalje nije kraj svijeta - sam sebi dovoljan....Ne trebaš"

Sretni dobitnici 5x CD+DVD "ZKM Live"su:

Robert logožar, Zagreb
"Ne daj. Sviđa mi se aranžman pjesme i Natina glasčina!:)"

Josipa Luksic
, Mlini
""Mjesecu je dosadno", Prekrasna neobična ljubavno-romantična pjesma s dozom maštovitosti. Riječi pjesme su mi genijalne, pronasša sam se u njima 100%"

Indira Suhonjić
, Lipovljani
"Zapravo su sve neke njene posebno drage,ali kao najdražu bi izdvojila "NE PITAJ",nekako sam je proživila kada je završila jedna ljubavna priča u mom životu :)"

Petra Mitić
, Zagreb
"Svaki put.. pjesma koja možda nije bila među najpopularnijim hitovima s prvog albuma, ali pjesma puna pozitivne energije, koja uvijek tjera osmijeh na lice, usne na pjevanje i noge na ples.. "

Marija Gjud, Zagreb
"Najdraža Natalina pjesma mi je "Stranac", zato sto ima posebnu emociju koju je lako i uspješno prenijela na mene. Odličan instrumental je upotpunila svojim nježnim glasom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim"

Čestitamo! Dobitnici će biti kontaktirati putem e-maila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume