Obavijesti

Glazbena zvijezda Željko Joksimović na Rujanfestu

Glazbena zvijezda Željko Joksimović na Rujanfestu
1

Nakon zapaženog nastupa na Eurosongu, slijedom brojnih upita obožavatelja, Željko Joksimović ponovno se vraća u Zagreb kao gost ovojesenskog Rujanfesta.

Regionalna glazbena zvijezda Željsko Joksimović na traženje brojnih obožavatelja iz Hrvatske vraća se u Zagreb na ovogodišnji Rujanfest koji se na Bundeku održava od 13. – 23. rujna. Hitovi poput Nije Ljubav Stvar, Lane Moje, Ljubavi, Leđa o Leđa ponovno će zapaliti zagrebačku publiku.

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prstižnog glazbenog natjecanja. Njegovi su hitovi Lane Moje, Lejla i Oro prijašnjih godina također zauzimali visoke pozicije. Njegova profesionalna glazbena karijera započinje u ranom djetinjstvu, a s 12 godina postaje pobjednik glazbenog natjecanja u Parizu kao prvak u sviranju harmonike. Albumom naziva Broj IV iz 2005. godine predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri. Željko je vrlo uspješan kompozitor i filmske glazbe. Sa deset izdanih albuma i velikim opusom filmske glazbe jedan je od najznačajnijih regionalnig glazbenika i autora. 

Peti po redu, ovogodišnji zagrebački Rujanfest biti će ujedno najveći i najbogatiji do sada. 

“Ovogodišnji Rujanfest u svojem petom izdanji donosi najbogatiji program i gastro ponudu. Zagrebu donosimo vodeću godišnju manifestaciju na kojoj očekujemo rekodan broj posjetitelja. Zajedno s brojnim izlagačima i izvođačima podigli smo kvalitetu ponude i usluge, te vjerujemo kako će posjetitelji to i prepoznati.” – izjavio je organizator Rujanfesta Darko Tuček iz Fest d.o.o.

Manifestacija će se održati na čak 25 pozornica, očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300,000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj. Noviteti ovogodišnjeg Rujanfesta su Rock Village koji će okupiti sjajne rock sastave, kuća hrvatskih rakija Rakijarnica s bogatom ponudom rakija i odličnim glazbenim programom te Maredo kuća koja predstavlja jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana, a svoje će goste oduševiti vrhunskom hranom i nadaleko poznatim tamburašima.

Ulaz na Rujanfest, brojne gastro kuće i večernje  koncerte je slobodan do 19h , a od 19h naplaćuje se simboličnih 15 kuna.

Više na www.rujanfest.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi