Obavijesti

Gotova 8. nagradna igra Mozaika knjiga i Reader’s Digesta  

Gotova 8. nagradna igra Mozaika knjiga i Reader’s Digesta  
4

Dobitnicima 8. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta dodijeljene su nagrade 18. veljače 2011. u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu.


Sretnim dobitnicima nagrade je svečano uručila Sandra Skendžić, predsjednica 9. velike nagradne igre i voditeljica Sektora Reader’s Digest, u nazočnosti generalnog direktora Mozaika knjiga Bojana Vidmara. 

„Još sam pod dojmom. Cijela moja obitelj i ja veliki smo ljubitelji knjiga, a ovo je prvi put u životu da sam išta osvojio. Dobitak nam je došao kao melem na ranu jer ćemo moći renovirati kuću koju smo prije mnogo godina s mukom sami podigli“, uzbuđeno je izjavio Ivan Filipović iz Zagreba, dobitnik velike nagrade i dodatka za pravodoban odgovor u vrijednosti od vrtoglavih 550.000 kuna na American Express kartici.

Dobitak nije ništa manje iznenadio ni Marijanu Školjarev, dobitnicu nagrade za brzi odgovor vrijedne  175.000 kuna na American Express kartici, koja je veselo prokomentirala:

Jako sam uzbuđena! Bila sam u šoku kad su mi javili da sam dobitnica. Stvarno se nisam ni najmanje nadala. Volim vaše knjige, naročito priručnike i kuharice.  Veći dio osvojenog iznosa namijenila sam sinovima, jednom za auto, drugom za uređenje stana, a malo ću i na sebe potrošiti.

Uz veliku nagradu i nagradu za brzi odgovor, dodijeljene su i prva, druga i treća nagrada u vrijednosti od 30.000 kuna, 20.000 kuna i 10.000 kuna na American Express karticama koje su pripale Arturu Franku iz Kostrene, Darinki Pavelić iz Karlovca te Nikši Fioreniniju iz Dubrovnika. Zlatni zgoditak vrijedan 20.000 kuna na American Express kartici uručen je Dragi Šimetiću iz Kaptola, Nagrada za elitne naručitelje vrijedna 30.000 kuna na American Express kartici Branki Kovačević iz Nove Gradiške, a novi LCD-televizor vrijedan 7.199 kuna dodijeljen je Željku Brlečiću iz Zagreba.

8. velika nagradna igra  Mozaika knjiga i Reader’s Digesta trajala je od 1. siječnja do 31. prosinca 2010. godine. Javno izvlačenje održano je 24. siječnja 2011. u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...