Obavijesti

Grčki Olympiakos dolazi po bodove, no Jug je spreman!

Grčki Olympiakos dolazi po bodove, no Jug je spreman!
2

U srijedu nam dolazi Olympiakos, što zapravo znači da nam dolazi grčka reprezentacija. Bit će to neizvjesna utakmica, ali mi smo, uz podršku naših navijača, spremni odgovoriti.

U organizacijskom i sportskom smislu Jug Croatia osiguranje spreman dočekuje utakmicu 1. kola LEN Lige prvaka u kojoj u srijedu, 20. studenoga 2013. godine s početkom u 18,50 sati dočekuje grčkog prvaka Olympiakos. Na konferenciji za novinare koja je održana u ponedjeljak, 18. studenoga predstavnici Juga CO zahvalili su se gledateljima na podršci koju su im dali u subotnjoj utakmici istaknuvši kako je utakmicu Juga i Mladosti pratilo više gledatelja nego sve ostale utakmice Jadranske lige zajedno. 

- U srijedu nam dolazi Olympiakos, što zapravo znači da nam dolazi grčka reprezentacija, pojačana ljevakom Mallarachom. Bit će to neizvjesna utakmica, ali mi smo, uz podršku naših navijača, spremni odgovoriti. 

Europska vaterpolska federacija je svim klubovima postavila visoke standarde u organizacijskom smislu i mi ćemo ih ispuniti. Najvažnije je da će u ovoj europskoj sezoni u Gružu gostovati najbolje europske momčadi poput Olympiakosa, ProRecca, Primorja, Egera i Barcelonete i da će naši gledatelji uživati u vrhunskim sportskimpredstavama. Mi ćemo se potruditi razinu sportskog spektakla dići na još veću razinu. 

Zato pozivamo sve naše navijače da dođu u srijedu u 18,50 – kazao je uvodno Ognjen Kržić, direktor Juga CO. 

Trener Juga Veselin Đuho nije štedio komplimente na račun grčke momčadi. Uostalom, dvije godine im je bio trener i vrlo dobro poznaje njihovu kvalitetu. 

- Dolaze u Dubrovnik dva dana ranije, što znači da ništa ne prepuštaju slučaju. Imamo prednost stoga što oni još uvijek nisu odigrali niti jednu težu utakmicu u svom prvenstvu, ali igrački gledano nemaju slabu točku. Strpljivi su u napadu, ali vrlo pokretljivi. Imaju dva centra koji u paru čine najbolji centarski duo Lige prvaka. Mi moramo zadržati razinu obrane kao protiv Mladosti i poboljšati igru s igračem više – rekao je Veselin Đuho. 

Tihomil Vranješ, igrač Juga CO također je jedan dio svoje karijere proveo u Olympiakosu. Ipak, ističe kako ni Grci, ali ni Jug CO nisu sastavi koji bi se mogli uspoređivati s onim što smo prošlih godina gledali u plivalištu. 

- Olympiakos je doveo nekoliko novih igrača, a mi smo ostali bez petorice. Teške su utakmice u kojima bi dva boda trebala biti sigurna, a znaš da preko puta imaš vrhunsku momčad u kojoj se točno zna tko što radi i koja igra disciplinirani vaterpolo. Uostalom, trener Vlahos je učenik Veselina Đuha i znat će pripremiti momčad za ovu utakmicu – riječi su Vranješa, koji nije krio zadovoljstvo podrškom navijača na utakmici protiv Mladosti, te ih je pozvao da dođu i u srijedu poslijepodne. 

Podsjećamo, uz građanski pokaz JP Libertas ulaznica stoji 10 kuna, a cjelogodišnja članska iskaznica koja vrijedi za sve susrete Juga u ovoj sezoni može se kupiti za 120 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja