Obavijesti

Happy Dreams madraci pravi su izbor za ugodne i sretne snove

Happy Dreams madraci pravi su izbor za ugodne i sretne snove
15

Happy Dreams misli na tvoje snove i tijekom ljetnih mjeseci ti uz odlične popuste u srpnju omogućuje da s primamljivim kuponima od 200, 500 ili 1.000 kn dodatno uštediš

Znaš li da na kvalitetu spavanja najviše utječe madrac? Zato je optimalno zamijeniti ga svakih 7 do 10 godina. Vijek trajanja ovisi o vrsti i modelu madraca, materijalima od kojih je napravljen, mikro klimi prostorije u kojoj se nalazi, podlozi, težini i ponajviše o navikama osobe koja na madracu spava.

Koji je idealan madrac za tebe? Važno je uzeti dovoljno vremena za isprobavanje onoga što ti uistinu odgovara, to je kupnja koja ne treba biti obavljena na brzinu niti impulzivna, moraš se pripremiti i imati barem sat vremena koje ćeš izdvojiti za isprobavanje madraca koji ti najbolje odgovara. Tu nema puno mjesta za preporuke, jer svatko ima svoje preferencije, ali prodajno osoblje ima važnu ulogu jer treba pružiti sve relevantne informacije o sastavu madraca, savjete o korištenju, ali i o održavanju istog.

Dakle, trebaš voditi računa o položaju spavanja, preferenciji mekših ili tvrđih madraca, o jezgri koja može biti od džepićaste opruge ili različitih vrsta pjena, ali i o podnicama na koje ćeš svoj madrac položiti. Kako je iznimno važno odabrati kvalitetan madrac, jednako je važno odabrati i kvalitetne podnice. Bez dobre podnice, madrac gubi svoja svojstva, a i bitno se skraćuje njegov vijek trajanja. Podnica obično čini neplanski trošak kod kupnje madraca, jer kupci ne razmišljaju o važnosti iste, pa se često ne odlučuju investirati u promjenu podnice što se trenutno čini povoljnije, ali nije uvijek najbolje rješenje.

Svaki naš model madraca proizveden je u kombinaciji materijala čija svojstva omogućavaju udobno, zdravo i kvalitetno spavanje. Koji ćeš odabrati ovisi prije svega o tome što ti je važno:

- dobar omjer cijene i kvalitete

- privlačan izgled i funkcionalnost

- prozračan i dugotrajan madrac

- udoban madrac s kojim ćeš spavati kao na oblacima

Zašto odabrati madrac iz Happy Dreams ponude? Svi Happy Dreams modeli madraca proizvode se u našim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj i proizvedeni su prema najvišim svjetskim standardima kvalitete.

Happy Dreams misli na tvoje snove i tijekom ljetnih mjeseci ti uz odlične popuste u srpnju omogućuje da s primamljivim kuponima od 200, 500 ili 1.000 kn dodatno uštediš. U mjesecu kolovozu te darujemo s jastukom Pinkom. Samo dođi u najbliži Happy Dreams salon, ostvari kupnju veću od 1.000 kn, a mi ti darujemo jastuk koji će uz tvoj omiljeni Happy madrac biti idealna kombinacija za sretne snove.

Happy Dreams je pravi izbor za sretne snove!

Više informacija potražite u prodajnim  salonima diljem Hrvatske ili na web stranici www.happy-dreams.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.