Obavijesti

HIT TRETMANI za pomlađivanje ove jeseni

HIT TRETMANI za pomlađivanje ove jeseni
5

Za sve one koji početkom nove sezone osim o povratku na posao, obavezama, djeci itd., razmišljaju što mogu napraviti za sebe, svoje lice, dekolte i ruke pripremili smo hit tretmane pomlađivanja

Laser Centar Doctor je centar vrhunskih estetskih laserskih tretmana. Jedna od stvari po kojoj su specifični je i činjenica da sve laserske tretmane radi isključivo liječnik.

Ako dakle imate

- prve ili već uznapredovale bore

- proširene pore

- kožu lica koja je previše opuštena

- proširene ili popucale kapilare na licu ili nogama

- crvenilo lica, rozaceu i slično

- neželjene dlačice na bilo kojem dijelu tijela

- sunčane pjege i ostale nepravilnosti pigmentacije

        - ožiljke od akni ili operacija, strije

        - fibrome, bradavice, razne vrste madeža

        - gljivice na noktima – onihomikoza

        - izgubljen sjaj kože 

ili još neki od tisuću problema. Na pravom ste mjestu. Ovdje ne čine čuda, ovdje rade top svjetske tretmane za vašu kožu.

Zamolili smo zato voditelja Centra, doktora Augustina Bralića, da nas upozna s najnovijim mogućnostima laserskog pomlađivanja kože.

 Kombiniranje različitih lasera i različitih tehnologija i tretmana omogućava nam izbor ne samo onoga što je za kožu našeg klijenta najbolje već i ono što najviše odgovara željama i mogućnostima našeg klijenta. To znači da ako ona/on želi brz tretman nakon kojeg sutra može ići na posao, mi ga imamo. Ako želi što veći rezultat i može si odvojiti tjedan dana za oporavak nakon tretmana, opet mu možemo ponuditi odgovarajući tretman. Isto vrijedi i ako govorimo o financijama koje osoba ima na raspolaganju. Bitno je dati svakome ono što je njegovoj koži potrebno i to na način koji mu/joj najviše odgovara. U praksi vidim da je konačan izbor tehnologije koju ću koristiti kod neke osobe često njen odabir. Mi ponudimo opcije a osoba izabire ono što joj se u tom trenutku najbolje uklapa u njen raspored a ne nužno ono što će joj dati najveći rezultat.  Naglašavam ipak, svi ti tretmani u konačnici moraju biti učinkoviti.

Pitamo ga potom koji su najviše traženi tretmani na polju pomlađivanja lica i dekoltea?

Najviše radimo frakcijske ablativne tretmane koji osim površine tretiraju dublje slojeve kože što rezultira stvaranjem novog  kolagena i elastina te se koži vraća sjaj, tonus, prirodna i ravnomjerna boja, smanjuje bore i pore. U tu svrhu često ih kombiniramo s laserskim pilinzima (koji su zamjena za kemijske pilinge ili mikrodermoabraziju) i laserskim liftinzima koji mnoge žene vole zbog ugodnog tretmana nakon kojeg se odmah mogu vratiti obavezama pa ih bez problema mogu napraviti 5-6 puta u sezoni.

Sada, kada slijedeći put vidite svoju omiljenu holivudsku zvijezdu kako se sjajnog tena (a nije stvar šminke!) pojavi na novoj premijeri, sjetite se, dobar dio zasluga za to ide laserskim tretmanima koji pedantno i bez tragova uklanjaju jednu po jednu nepravilnost s njihovih lica, ruku i dekoltea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja