Obavijesti

Hobit: Super ponuda klasika fantastične književnosti

Hobit: Super ponuda klasika fantastične književnosti
4

Ne propustite odličnu ponudu na Mondu! Naručite paket Hobit koji se sastoji od tri knjige po cijeni od 149 kn i knjigu Anotirani hobit po 179 kn.

Još od davne 1937. godine priča o susretljivom i mirnom hobitu Bilbu Bagginsu i njegovoj vratolomnoj potrazi za zmajevim zlatom u društvu čarobnjaka Gandalfa i skupine patuljaka, spaja čitatelje diljem svijeta.

Hobit J.R.R. Tolkiena nosi u sebi za svakoga ponešto – snagom izvorne mašte zabavlja djecu, duhovitošću šarmira odrasle, slojevitošću zaokuplja književne kritičare a stalnošću potražnje zadivljuje knjižare.

Ova predivna bajka puna čudesnih stvorenja iz svijeta mašte: vilenjaka, goblina i trolova, jedan je od najljepših klasika fantastične književnosti, jedna od najtiskanijih knjiga u povijesti nakladništva i jedna od najčuvanijih knjiga u svakoj biblioteci.

Zahvaljujući redatelju Peteru Jacksonu i njegovoj iznimno popularnoj trilogiji Gospodari Prstenova, mlađim je generacijama približen magičan svijet Tolkiena na unikatan način. Jackson je ipak odlučio nastaviti s jednom on najpoznatijih franšiza današnjice, te se bacio i na ekranizaciju ostalih knjiga. Drugi dio filma Hobit: Smaugova pustoš došao je i u naša kina.

Paket Hobit od tri naslova po neponovljivoj cijeni od 149 kn naručite samo na Mondu! 

Hobit - predivna bajka puna čudesnih stvorenja iz svijeta mašte: vilenjaka, goblina i trolova, jedan je od najljepših klasika fantastične književnosti i jedna od najtiskanijih knjiga u povijesti nakladništva.

Roverandom - Roverandom će oduševiti čitatelje svih uzrasta koji vole domišljate i duhovite priče, a ljubiteljima Tolkiena pružit će osvježenje i uvid u rano stvaralaštvo tog barda moderne literature. 

Pripovijesti iz opasnih predjela - Svi štovatelji J.R.R Tolkiena osjetit će među ovim stranicama živi duh velikog majstora.

Knjiga Anotirani hobit uvest će vas u postupak nastajanja ovog popularnog književnog djela J. R. R. Tolkiena, njegovih interesa i djela koja su na njega utjecala, te načine na koji je to oblikovalo pojedinosti Međuzemlja. Douglas A. Anderson, veliki poznavalac cjelokupnog Tolkienova djela, u njoj pruža dragocjeni uvid u nastanak Hobita i autorovih popratnih ilustracija, otkrivajući cijeli niz izvora koji su utjecali na Tolkiena pri stvaranju ove jedinstvene dječje pripovijesti, preko čijeg je obzorja provirio drevni svijet Silmarilliona i udario temelje stvaranju najpopularnije knjige 20. stoljeća, Gospodara prstenova. Knjiga pruža vrijedan uvid u Tolkienov život i povijest objavljivanja Hobita, te pojašnjava kako se svaki dio radnje uklapa u ostatak Tolkienova izumljena svijeta. Knjigu također možete naći na Mondu po cijeni od 179 kn

Napomena: Na Mondo Interneth Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi