Obavijesti

Hrvaticama Madonna najinspirativnija pop-zvijezda

Hrvaticama Madonna najinspirativnija pop-zvijezda
5

Nestlé FITNESS istraživanje koje je, kao dio globalnog istraživanja, provedeno na 659 žena u Hrvatskoj, pokazalo je da je Madonna najinspirativnija pop-zvijezda.


Veliko Nestlé FITNESS istraživanje koje je, kao dio globalnog istraživanja, provedeno na 659 žena u Hrvatskoj u dobi od 18 do 55 godina, pokazalo je da je Madonna najinspirativnija pop-zvijezda svih vremena. Istraživanje je provedeno u sklopu Nestlé FITNESS Popstar vikenda u Arena Centru na kojem se s posjetiteljima družila i Lana Jurčević, prvo hrvatsko zaštitno lice poznatih žitarica za doručak. 

Gotovo 32% ispitanica u mladosti je htjelo postati poznata pjevačica, a njih čak 27,35% odabralo je Madonnu kao zvijezdu koja ih je najviše inspirirala. Ovi podaci prate rezultate drugih država, poput Grčke, Italije ili Meksika, gdje je pop kraljica također zauzela prvo mjesto. Nakon Madonne, Hrvatice bi najradije zaplesale na zarazne ritmove pjesama nekad popularnih Spice Girls, koje su zauzele drugo mjesto s 18.6%, te Jennifer Lopez (15.58%) i Shakire (13.67%). 

Više od dvije trećine ispitanica (68,73%) željelo je u mladosti naučiti plesne koreografije iz video spotova svojih omiljenih pjevačica, među kojima prednjače Madonnina pjesma Like a virgin te Waka Waka od Shakire. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gotovo sve ispitane žene, njih 98,93%, smatra ples zabavnim i učinkovitim načinom vježbanja, a najomiljeniji im je svakako pop (29,73%), nakon čega slijede salsa (22,44%) i hip-hop (16,13%). Čak 93.12% (što je za čak 13% više nego u ostalim državama) ispitanica smatra da se lakše motivirati i vježbati kad si u društvu, a njih 84,02% izrazilo je želju naučiti plesne koreografije koje im mogu pomoći da dođu do ravnog trbuha. 

Kako bi im pomogao da ostvare svoje snove, Nestlé FITNESS ovog ljeta donosi plesni Program vježbanja za ravan trbuh koji u tri jednostavna koraka pomaže na putu do ravnog trbuha. Osim vježbi za trbuh i savjeta o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani, tu su i dvije zabavne Popstar plesne koreografije koje je osmislila poznata svjetska koreografkinja Deanne Berry, a pomoću kojih se u samo 20 minuta dnevno može doći do ravnog trbuha i idealnog bikinija.

Više informacija o istraživanju i Programu vježbanja za ravan trbuh može se pronaći na 

https://nestle-fitness.com/hr/flatbellyprogram


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer