Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvaticama Madonna najinspirativnija pop-zvijezda

Nestlé FITNESS istraživanje koje je, kao dio globalnog istraživanja, provedeno na 659 žena u Hrvatskoj, pokazalo je da je Madonna najinspirativnija pop-zvijezda.

Nestle
Foto: Nestle

Veliko Nestlé FITNESS istraživanje koje je, kao dio globalnog istraživanja, provedeno na 659 žena u Hrvatskoj u dobi od 18 do 55 godina, pokazalo je da je Madonna najinspirativnija pop-zvijezda svih vremena. Istraživanje je provedeno u sklopu Nestlé FITNESS Popstar vikenda u Arena Centru na kojem se s posjetiteljima družila i Lana Jurčević, prvo hrvatsko zaštitno lice poznatih žitarica za doručak. 

Gotovo 32% ispitanica u mladosti je htjelo postati poznata pjevačica, a njih čak 27,35% odabralo je Madonnu kao zvijezdu koja ih je najviše inspirirala. Ovi podaci prate rezultate drugih država, poput Grčke, Italije ili Meksika, gdje je pop kraljica također zauzela prvo mjesto. Nakon Madonne, Hrvatice bi najradije zaplesale na zarazne ritmove pjesama nekad popularnih Spice Girls, koje su zauzele drugo mjesto s 18.6%, te Jennifer Lopez (15.58%) i Shakire (13.67%). 

Više od dvije trećine ispitanica (68,73%) željelo je u mladosti naučiti plesne koreografije iz video spotova svojih omiljenih pjevačica, među kojima prednjače Madonnina pjesma Like a virgin te Waka Waka od Shakire. 

Gotovo sve ispitane žene, njih 98,93%, smatra ples zabavnim i učinkovitim načinom vježbanja, a najomiljeniji im je svakako pop (29,73%), nakon čega slijede salsa (22,44%) i hip-hop (16,13%). Čak 93.12% (što je za čak 13% više nego u ostalim državama) ispitanica smatra da se lakše motivirati i vježbati kad si u društvu, a njih 84,02% izrazilo je želju naučiti plesne koreografije koje im mogu pomoći da dođu do ravnog trbuha. 

Kako bi im pomogao da ostvare svoje snove, Nestlé FITNESS ovog ljeta donosi plesni Program vježbanja za ravan trbuh koji u tri jednostavna koraka pomaže na putu do ravnog trbuha. Osim vježbi za trbuh i savjeta o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani, tu su i dvije zabavne Popstar plesne koreografije koje je osmislila poznata svjetska koreografkinja Deanne Berry, a pomoću kojih se u samo 20 minuta dnevno može doći do ravnog trbuha i idealnog bikinija.

Više informacija o istraživanju i Programu vježbanja za ravan trbuh može se pronaći na 

https://nestle-fitness.com/hr/flatbellyprogram


Message