Obavijesti

Humanitarna gala večera u hotelu Le Méridien Lav

Humanitarna gala večera u hotelu Le Méridien Lav
6

U 5 godina postojanja Le Méridien Lav podupirao je brojne humanitarne organizacije i projekte, stoga je svoju obljetnicu odlučio proslaviti zajedno s UNICEFOM.

U svojih 5 godina postojanja Le Méridien Lav podupirao je brojne humanitarne organizacije i projekte, stoga je svoju obljetnicu odlučio proslaviti zajedno s UNICEFOM na način da pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

Hotel Le Méridien Lav i UNICEF organiziraju humanitarnu gala večeru pod nazivom “Mojih pet za tvoje tri” u dvorani Grand Dalmacija u utorak, 17. travnja 2012. godine, s početkom u 20 sati.

Svoje nastupe potvrdili su Oliver Dragojević i Delfini, Doris Dragović, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Meri Cetinić, Petar Grašo, Luky i Marko Pecotić te svoje sudjelovanje UNICEFOVI AMBASADORI DOBRE VOLJE, Zlatan Stipišić Gibonni i Slaven Bilić. Ovu svečanost vodit će Duško Čurlić, a predviđena je i humanitarna aukcija osobnih predmeta javnih osoba, kao i doniranih umjetničkih djela. Goste očekuje i raskošan švedski stol s ponudom vrhunskih kulinarskih delicija.

Sva sredstva prikupljena od ulaznica te aukcijom tijekom večeri bit će uplaćena UNICEFU za projekt “Prve tri su još važnije!”, čiji je cilj osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života.

Kako u Splitu već godinama nije organiziran sličan humanitarni događaj uz podršku ovolikog broja poznatih izvođača, očekuje se velik broj gostiju, stoga je za ovu svečanu večeru predviđen ograničen broj mjesta pa s rezervacijama valja požuriti.

Rezervacije se mogu izvršiti e-mailom na: reservations-split@lemeridien.com ili putem telefona: 021 500 500.

Podržimo svi ovu akciju kupnjom mjesta za stolom i učinimo dobro djelo!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja