Obavijesti

Idealan božićni dar – letite u Europu već od 129 EUR

Idealan božićni dar – letite u Europu već od 129 EUR
1

Croatia Airlines pripremio je posebnu ponudu kako bi vam približio europska turistička odredišta i nudi vam povoljne povratne avio karte već od 129 eura.

Croatia Airlines pripremio je posebnu ponudu kako bi vam približio europska turistička odredišta i nudi vam povoljne povratne avio karte po cijeni već od 129 eura.

U blagdanske dane darujte sebi i najdražima putovanje i u novoj godini otputujte iz hrvatskih gradova u Amsterdam, Bruxelles, Pariz, Kopenhagen, London, Istanbul, Rim ili Zürich. Uživajte u urbanom blagdanskom ozračju europskih metropola u kojima ćete zacijelo pronaći nešto za sebe.

Avio karte po promotivnoj cijeni možete kupiti samo 7. i 8. prosinca, a svoje putovanje realizirati od 8. siječnja do 24. ožujka 2013. godine.

Broj avio karata po promotivnoj cijeni od 129 eura ograničen je. Cijena se odnosi  na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke www.croatiaairlines.hr i uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

Više informacija o ovoj blagdanskoj ponudi i uvjetima putovanja možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 062 500 505 i 01 6676 555), te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

PLAĆAJTE AVIO KARTE MAESTRO KARTICOM!

Croatia Airlines na svojoj web stranici www.croatiaairlines.hr kreirao je prije više od deset godina FlyOnLine uslugu kako bi svojim putnicima omogućio da na što jednostavniji način rezerviraju i kupe zrakoplovnu kartu i organiziraju svoje putovanje. FlyOnLine usluga godinama je usavršavana, a novost je da svoje zrakoplovne karte osim kreditnim karticama, preko interneta možete plaćati i svim debitnim Maestro karticama.

Avioprijevoznik se pobrinuo za sigurnost online transakcija, odnosno zaštitu podataka korisnika usluge te je nagrađen za integraciju procesa plaćanja preko interneta s primjenom Verified by Visa i MasterCard Secure code sigurnosnih standarda te je dobio prestižni Euro-Label certifikat.

Korisnici FlyOnLine usluge mogu sami odabrati let u poslovnom ili ekonomskom razredu, a tijekom procesa online rezervacije i kupnje točno je određena cijena zrakoplovne karte i pripadajuće pristojbe zračnih luka, kao i naknada za izdavanje putničke karte. Putnici također mogu rezervirati određeno sjedalo i obrok. Za korisnike FlyOnLine usluge postoji i poseban program nagrađivanja pod nazivom  FlyOnLine Club. Članstvo se ostvaruje automatski poslije uspješno obavljene rezervacije i uplate, a poslije pet uspješnih on-line rezervacija i plaćanja obavljenih u razdoblju od godine dana putnici imaju pravo na jednu nagradnu kartu na letovima Croatia Airlinesa.

Stoga koristite se online uslugama Croatia Airlinesa te jednostavno i sigurno s  Maestro karticom organizirajte svoje putovanje zrakoplovom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću