Obavijesti

Daikin - idealan trenutak za nabavu sustava za grijanje

Daikin - idealan trenutak za nabavu sustava za grijanje
2

Ako niste znali, putem subvencija, možete povoljno nabaviti Daikinove uređaje za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode uz poticajna sredstva od 40-80%

Daikin nudi dva programa proizvoda koji su obuhvaćeni programima sufinanciranja - program korištenja obnovljivih izvora energije (OIE) i program poboljšanja energetske učinkovitosti (EnU). Ovi programi, koje provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost omogućuju vlasnicima obiteljskih kuća izuzetno povoljnu nabavu opreme za energetsku obnovu.

U programu korištenja obnovljivih izvora energije subvencionira se dizalica topline čiji je princip rada vrlo jednostavan – ona „diže" toplinu s niske na visoku razinu temperature. Podignuta toplina penosi se u distribucijski sustav putem ogrjevnih tijela kao što su podno grijanje ili niskotemperaturni radijatori preko izmjenjivača topline.

U programu korištenja obnovljivih izvora energije dizalica topline u vašem domu može osigurati znatno učinkovitije grijanje. Njome također možete osigurati cjelokupno rješenje za grijanje i toplu vodu u kućanstvu. Kompletan sustav dizalice topline može se spojiti na solarne kolektore radi postizanja još veće energetske učinkovitosti. Korištenje sunčeve energije će vam pomoći u osiguravanju gotovo 60% vaših godišnjih potreba za toplom vodom.

Da biste ostvarili subvenciju, potrebno je jedinicama lokalne (regionalne) samouprave dostaviti predračun sa specifikacijom opreme koja je predmet sufinanciranja. Za informacije u vezi prava na ostvarivanje subvencija, svakako se obratite nadležnoj jedinici lokalne ili područne samouprave na čijem se području nalazi Vaša obiteljska kuća. Osim uštede koju ostvarujete subvencijama, korištenjem navedenih proizvoda smanjujete i troškove kućanstva za grijanje od 30-60%.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Više informacija o subvencijama za Daikinove uređaje grijanja i hlađenja možete dobiti na besplatnom broju telefona 0800 5995 ili na stranici www.daikin.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a