Obavijesti

Međunarodna aerobik i fitness konvencija u Osijeku

Međunarodna aerobik i fitness konvencija u Osijeku
20

Osijek i TC Portanova domaćini su Međunarodne aerobik konvencije od 31. svibnja do 2. lipnja 2013. Sudionici konvencije imat će priliku vidjeti novi globalni trend fitnesa - LES MILLS™.

Drugu godinu za redom, Osijek i TC Portanova domaćini su međunarodne sportske konvencije. Već je prošlogodišnja konvencija DANCE DIFFERENT- BE DIFFERENT pokazala kako organizatori iz Udruge Gradski ritam mogu organizirati vrhunsko sportsko događanje, i to na prilično neočekivanom mjestu; krovu TC Portanova. Udruga Gradski ritam Osijek u suradnji s klubom Martial Arts Osijek ove godine organizira projekt pod zajedničkim imenom BE DIFFERENT- BE STRONG koji će ugostiti uistinu zvučna imena aerobik scene. Novitete će prezentirati ugledni treneri iz Francuske, Dominikanske Republike, Italije i zemalja regije.

Sudionici ovogodišnje konvencije BE DIFFERENT- BE STRONG imat će priliku vidjeti i novi globalni trend u svijetu fitnesa - LES MILLS™ metodu koju će predstaviti treneri iz Francuske. Riječ je o svjetskom lideru grupnih fitnes programa koji je upravo stigao u Hrvatsku. LES MILLS™ brand već je dobro poznat diljem svijeta i prisutan je u više od 80 zemalja, a donosi svjetski poznate programe kao što su BODYPUMP™, BODYATTACK™ ili BODYCOMBAT™. Posebnost LES MILLS™ je naglasak na efektu grupe koji pokreće cijeli planet. LES MILLS™ je vrlo strastven kada su u pitanju grupni fitness programi i energija ljudi. Tjelovježba treba biti zabava, a ne zamor, a LES MILLS™ programi su najbolji način za osjetiti motivaciju, inspiraciju i rezultate. LES MILLS™programi su znanstveno dokazani i potvrđeni diljem svijeta. LES MILLS™za zdraviji planet.

Ovu godine program konvencije proširen je akcijom za djecu „VJEŽBAJMO OD OSNOVNE ŠKOLE“. OŠ Tenja u suradnji s učiteljima te plesnim studijima regije, za sve zainteresirane učenike osnovnih škola u Osijeku i okolici, dan prije konvencije, u petak, 30. svibnja, organizira besplatne radionice plesa i aerobika, Kickboxing igranice za djecu, Krav Maga samoboranu za djecu. Program za djecu počinje u 16 sati predstavom OŠ Tenja ČUDESNI KLIK, koja će na originalan i zabavan način potaknuti djecu na pokret i ples. Radionice će se izmjenjivati svakih pola sata i trajati do 19 sati. Sve dječje radionice vode vrhunski stručnjaci kroz edukaciju s ciljem promicanja sportskog ponašanja, entuzijazma, razvoja mentalnih sposobnosti, samodiscipline, samokontrole, samopoštovanja i poštovanja drugih osoba u zajednici. Djecu očekuju i darovi.

Vidimo se u Osijeku TC Portanova!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Informacije i prijave na www.different.com.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!