Obavijesti

Instant articles

Pravila nagradnog natječaja ''Korak bliže prirodi''

Powered by: Studenac

Pravila nagradnog natječaja ''Korak bliže prirodi''

Natječaj ''Korak bliže prirodi'' priređuje Studenac, a traje od 24.10.2020. do 20.11.2020. u 15:00 sati

Članak 1: ORGANIZATOR
Natječaj „Korak bliže prirodi“ priređuje: Studenac d.o.o. (OIB: 02023029348), Četvrt Ribnjak 17 21310 Omiš (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Svrha natječaja je promocija Organizatora i promocija proizvoda Studenac d.o.o., a nagradni natječaj traje od 24.10.2020. – 20.11.2020. u 15:00 sati na web lokaciji https://korakblizeprirodi.24sata.hr/

Od sudionika se traži da u interaktivnoj igrici objavljenoj u sklopu brandstory-ja Studenca d.o.o. sakupe što više komada smeća u 60 sekundi te da ispune obrazac s podacima. Deset sudionika koji prikupe najviše smeća u 60 sekundi Studenac d.o.o. nagrađuje s poklon-bonom od 100,00 kuna s rokom trajanja od godinu dana.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri  „Korak bliže prirodi“ iznosi 1.000,00 kn uključujući PDV, a čini ga: 
•    10 x poklon-bon od 100 kn

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika.

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju se Pravila ovog natječaja. Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. 

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Proglašenje dobitnika slijedi u roku od 7 dana od završetka nagradnog natječaja, a dobitnici će biti objavljeni na stranici www.24sata.hr i obaviješteni putem e-maila ili telefona. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem e-maila u roku od sedam dana od dana završetka natječaja ili telefonski na broj mobitela. Ako dobitnik u roku od 7 dana ne potvrdi preuzimanje nagrade te ne pošalje organizatoru podatke za dostavu nagrade odgovorom na e-mail organizatora, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA
Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.24sata.hr

Članak 12: POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora.

24sata d.o.o.

Pravila o korištenju osobnih podataka
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „Korak bliže prirodi“ koji se održava od 24.10.2020. do 20.11.2020. u 15:00 h, kao sudionik i davatelj osobnih podataka, potvrđujete da ste stariji od 18 godina i izričito pristajete i slobodnom voljom ustupate podatke iz obrasca (ime, prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja nagrada i informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se od strane trgovačkog društva 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1 u periodu od 90 dana.

U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite 24sata d.o.o. na adresu: podrska@24sata.hr kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti, na način da nas kontaktirate na broj telefona 01/6400689, elektroničkim putem na adresu: podrska@24sata.hr ili pisanim putem na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, uz napomenu „odjel prodaje“. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. 
Sve dodatne informacije o načinu na koji društvo 24sata d.o.o. obrađuje osobne podatke možete pronaći na: https://www.24sata.hr/pravila-privatnosti/

Powered by: Studenac

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode