Obavijesti

Tech

Komentari 5

5 vrsta cura na Instagramu koje volimo gledati i mrziti

5 vrsta cura na Instagramu koje volimo gledati i mrziti
6

I vi sigurno imate prijateljicu koja na Instagramu ne može prestati dijeliti fotografije kućnog ljubimca, ljubavnu sreću, dobre provode, trudnički sjaj ili tuđe mudrosti

VIDEO

Prema nekim podacima, na Instagram se dnevno postavi čak 40 milijuna fotografija, ali u tom moru fotki ne treba dugo da se uoče neki trendovi. Njegove najambicioznije korisnice često imaju vrlo slične profile koji se mogu svesti na jednu od prepoznatljivih kategorija.

Ovih 5 vrsta profila na Instagramu nas obično živcira, ali ih - priznajemo - ne možemo prestati gledati:

1. Ljubimica

Ona neće kao Facebook aktivistica stavljati sliku svake napaćene, zatočene, ostavljene ili pak spašene životinje, ne. Na ovom profilu glavna je zvijezda njena cijenjena mačka. Ili gospodin pas. Svejedno., Važno da je takoooo sladak/čupav/smiješan/poseban kao i vlasnica, naravno. Nakon 500 fotki mačke koju zove princeza ili nekog polarnog psa duhovito zvanog Medo ili kao kalifornijski surfer Logan, samo želite da žena konačno nađe – čovjeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Instagram

2. Ponovno rođena trudnica

Ove se dijele u dvije kategorije – friško trudne i friške majke. Prve će vas daviti s ‘blaženih’ 9 mjeseci fotografija rastućeg trbuha, zdrave hrane, joge, motivacijskog zena i svetrudničkog selfie-blistanja, a ove druge kreću u sveti rat slikama djece čim dođu sebi nakon poroda. Nakon što u rodilištu muž okine prvu umjetničku, predstoji bilježenje svakodnevnog napretka djeteta kojeg vam na kraju samo bude žao jer će misliti da mu je treći roditelj – smartphone.

Instagram

3. Ja sam Mi, a mi smo selfie

Ona ima dečka. Na svakoj slici. Ona i on. U krevetu, na plaži, u parku, u restoranu, na vrhu planine. Njihova ozarena  lica, njihove noge, tragovi u pijesku, držanje za ruke. Otkad ima dečka život joj je puno fotogeničniji i češće ga javno dijeli nego kad je bila single.

Instagram

4. Citiram, dakle mislim

Svaka druga joj je neka misaona poza, zagledana u daljine, okrenuta leđima, naslonjena na zid uz koju ide jednako duboka misao, češće na engleskom nego na hrvatskom. Ako nije vlastita fotka, onda je citat iz kategorije inspiracijsko-motivacijskih, napisana nekim romantičnim fontom ili na nekoj romantičnoj pozadini. Sretna je i kad nije, a toliko citira da je više nije sigurna što je njeno, a što tuđe. 

Instagram

5. Kraljice ekipe

Uvijek su u roju, bestačice, pa je teško razlučiti čiji je zapravo profil. Portretiraju život koji je stalni provod - redaju se brunchevi, kokteli, gradski parkovi, klizališta, otvorenja kuverti. Besprijekorno sređene, nasmiješene od uha do uha, ali osim grupnih selfieja rijetko poziraju kameri te se uvijek čini da imaju vlastitog paparazza koji ih u korak prati. Aranžirane su kao izlog, kad već ne mogu kao Seks i grad, a slika ih bratić jedne od njih kojem su dozvolile da ponekad izađe s njima.

Instagram

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Istraživanje Revoluta: Hrvatska četvrta najpopularnija zemlja za odmor među turistima u Europi
HRVATI NA ODMOR U ŠPICI?

Istraživanje Revoluta: Hrvatska četvrta najpopularnija zemlja za odmor među turistima u Europi

Hrvati većinom ciljaju na srpanj i kolovoz, a Hrvatima su pak, top destinacije bile Slovenija, Italija, Njemačka, Austrija i Bosna i Hercegovina, pokazuje istraživanje financijske aplikacije Revolut

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...