Obavijesti

Tech

Komentari 6

Rekordni Facebook: Svaki dan pregleda se 8 milijardi videa

Rekordni Facebook: Svaki dan pregleda se 8 milijardi videa
1

Svaki sedmi čovjek na svijetu posjeti Facebook jednom dnevno, a društvena mreža ima čak 1,55 milijardi korisnika. Oni pregledaju i 8 milijardi videa kroz dan

VIDEO

Facebook se u srijedu pohvalio novim brojkama koje pokazuju svu snagu ovog diva. Tako sada svakog dana ovu društvenu mrežu posjeti više od milijarde korisnika, odnosno svaki sedmi čovjek na svijetu, a 1,55 milijardi korisnika je aktivnih korisnika. 

Ogroman rast zabilježili su i na pregledu videa, pa se sada svakog dana pregleda više od 8 milijardi videa. To je dvostruko više od broja koji su objavili u travnju.

Operativna direktorica Sheryl Sandberg rekla je kako korisnici u SAD-u 1 od 5 minuta na mobilnim uređajima provedu na Facebookovim stranicama ili u Instagram aplikaciji, piše Reuters.

- Gledamo li na srednji ili duži rok, vjerujemo da se ne natječemo između Facebooka i Instagrama. Natječemo se protiv drugih oblika medija - rekla je Sandberg. 

Ukupni prihodi kompanije u trećem kvartalu narasli su na 4,5 milijardi dolara, u odnosu na 3,2 milijarde prošle godine. S druge strane, čista dobit je 891 milijun dolara. Prihodi od oglašavanja porasli su za čak 45,4 posto.

Zuckerberg i Sandberg podijelili su na svojim profilima i infografike koje prikazuju druge ogromne brojke, pa tako sada znamo da WhatsApp koristi 900 milijuna ljudi, a više od 925 milijuna ih koristi društvenu mrežu u Grupama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru