Obavijesti

Lako i jednostavno do zarade: Ispuni anketu i zaradi!

Lako i jednostavno do zarade: Ispuni anketu i zaradi!
1

Zanima vas razvoj trendova i novih proizvoda, uživate u izražavanju svog mišljenja, želite sudjelovati u istraživanjima ili biste jednostavno nešto dodatno zaradili?

Pitate se kako su te stvari međusobno povezane?

Član foruma Marketagent.com možete postati tako da kliknete OVDJE.

Ispunjavanjem anketa na Internetu možete zaraditi. Jedan način zarade putem sudjelovanja u internetskoj anketi i mogućnost dodatnih pogodnosti jesu internetski paneli. Internetski panel čini skupina ljudi koji su spremni sudjelovati u raspravama na Internetu. Pojedinac postaje član panela tako da posjeti internetske stranice panela i tamo ispuni kratku pristupnicu. Trud koji pojedinac uloži u ispunjavanje ankete može se kompenzirati na različite načine. Provjerili smo kako svoje članove nagrađuje institut Marketagent.com.

Institut Marketagent.com vam za svaku ispunjeni anketu daruje bonus bodove, koje možete kompenzirati na različite načine, u bilo kojem obliku. Stečene bodove možete putem servisa PayPal ili Moneybookers pretvoriti u novce na bankovnom računu ili ih darovati u dobrotvorne svrhe najrazličitijim organizacijama ili pak koristiti za internetsko klađenje. Marketagent.com dijeli bonus bodove na Internetu prilikom ulaska u panel, za svaku ispunjenu anketu, odnosno za svakog dovedenog člana panela Marketagent.com.

O iskustvu s ispunjavanjem anketa razgovarali smo s nekim članovima internetskog panela Marketagent.com. Zanimalo nas je zašto su odlučili učlaniti se u internetski panel i kako zarađuju putem ispunjavanja anketa. Otkrili smo da se članovi odlučuju za sudjelovanje u anketama iz vrlo različitih razloga. Neki žele zaraditi dodatni novac, drugi doniraju svoje bodove u dobrotvorne svrhe, a treći jednostavno žele sudjelovati u istraživanjima:

»Meni osobno se ispunjavanje anketa čini kao zanimljiv način dodatne zarade. Sudjelujem u anketama kad god imam malo vremena i tako zaradim za kavu ili kino.« (Marko, 45 godina)

»Oduvijek sam donirala dobrotvornim organizacijama ili osobama koje susrećem na cesti. Putem anketa na Marketagent.com otkrila sam novi način kako pomoći ljudima u nevolji! Povremeno ispunim neke ankete i na taj način skupim 500 ili 700 bonus bodova i doniram po 5 ili 7 eura zakladi za borbu protiv AIDS-a..« (Nika, 40 godina)

»Jednostavno volim sudjelovati u anketama. Ako pritom nešto i zaradim, još bolje!« (Mateja, 23 godine)

I vi možete postati član foruma Marketagent.com klikom na ovu vezu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću