Obavijesti

Izgradi 10 kg mišića u periodu od samo mjesec dana!

Izgradi 10 kg  mišića u periodu od  samo mjesec dana!
10

Bodybuilderi i sportaši, koji koriste nove kapsule sa jakom aminokiselinom, objavljuju: "Zahvaljujući ovom sastojku dobivanje 10kg mišića je lakše nego ikada

Bodybuilderi i sportaši, koji masovno koriste nove kapsule sa jakom aminokiselinom, objavljuju: - Zahvaljujući ovom sastojku dobivanje 10 kg izražajnih mišića je lakše nego ikada. Koja to supstanca daje (u jedva mjesec dana) mušku figuru bez mučnih vježbi i dijeta? 

- Osjećao sam kako mi tijelo raste! Imao sam također i energije! Zbog ovih malih kapsula brzo sam isklesao tijelo i dobio na samopouzdanju - sretan je Ante  Perić, 34-godišnji informatičar iz Zagreba.

Radikalno uništava masnoću

Nova formula gradi mišićno tkivo u tri faze. Najprije, već od prve uporabe, naglo ubrzava metabolizam i širi krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže dolaze do postojećih mišićnih stanica, što stimulira proces obnove i rasta.

U drugoj fazi aminokiselina sagorijeva višak masnog tkiva i mijenja ga novim mišićima, koji se pojavljuju već nakon 2 tjedna. Zatim u trećoj fazi formula oblikuje, odnosno još povećava ("pumpa") dobivene mišiće. Zbog toga je muskulatura tako izražajna, čak i nakon završetka tretmana.

Tako u tri faze djeluju inovativne kapsule. A koji je njihov "tajni" sastojak?

AAKG, ili poboljšan L-arginin

Ispada da se muška figura najbrže može dobiti putem AAKG. Iza ove skraćenice krije se alfa-ketoglutarat, odnosno 100% prirodna i koncentrirana aminokiselina. U sportaškom žargonu se naziva "poboljšan L-arginin" i "graditelj proteina". L-arginin je isto aminokiselina, jako važna u izgradnji mišićne mase, snage i izdržljivosti.

Uzimanje AAKG uzrokuje da se krvne žile šire zbog povećane proizvodnje dušikovog oksida, a transport hranljivih tvari (npr. glukoza i kreatin) do stanica mišića se ubrzava. Osim toga, AAKG potiče lučenje inzulina i hormona rasta IGF-1, što isto ubrzava rast mišića.

Dobivanje izražajne muskulature je najvažniji, ali ne jedini učinak tretmana. Kapsule s AAKG daju moćan poticaj energije i snage, ubrzavajući regeneraciju tijela i čiste ga od toksina.

4 dodatna sastojka

Djelovanje AAKG jačaju druge sastojke. L-tirozin povećava izdržljivost tijela i potiče metabolizam. Osim toga ubrzava proizvodnju dopamina i povećava prokrvljenost mišića. L-citrulin znatno povećava protok kisika i kreatina do stanica srčanog i skeletnih mišića.

Sljedeći je malat kreatin. On povećava izdržljivost mišića i znatno olakšava regeneraciju tijela. S druge strane, betain sadržan u ekstraktu cikle čisti tijelo od masnih naslaga, što pridonosi uklanjanju toksina.

Takva kompozicija sastojaka uzrokuje da je dobivanje 10 kg mišića u mjesec dana moguće bez vježbi i komplicirane ishrane. Nov preparat se razlikuje od starih i po ovome: nema kemijskih dodataka. Stručnjaci iz Instituta za Sportsku Medicinu (Zurich, Švicarska) potvrdili su da je prirodan i siguran za zdravlje.

100% jamstvo zadovoljstva

Kapsule s AAKG već uživaju popularnost u SAD, gdje ih koriste sportaši. Sada - nakon Njemačke, Švicarske i Austrije - stižu na hrvatsko tržište. Zbog svoje znanstveno potvrđene učinkovitosti preporučuju se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, mušku figuru i energiju. 

Zbog naglo rastuće popularnosti AAKG, nove kapsule su rasprodate u običnim trgovinama, tako da ih distributer nudi samo na internetu. Samo danas će biti dostupne po nižoj cijeni i s 60-dnevnim jamstvom zadovoljstva - više detalja na linku ispod.

Kliknite ovdje i naručite nove kapsule, kako biste dobili 10 kg u mjesec dana >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...