Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Jedinstveno zdravstveno osiguranje 23 teške bolesti!

Zaštitite se na vrijeme uz paletu proizvoda Merkur privatne skrbi jer u teškim trenucima je potrebna prava polica Zdravstvenog osiguranja.

Merkur osiguranje
Foto: Merkur osiguranje

Broj osoba izloženih teškim bolestima se svake godine povećava. Potrebno liječenje je vrlo skupo, a oporavak dugotrajan s čestom potrebom za rehabilitacijom. Lijekovi, kvalitetna terapija i druga pomagala iziskuju velike troškove za oboljelog i njegovu obitelj.

U takvim teškim trenutcima polica Zdravstvenog osiguranja teških bolesti može biti pomoć i put ka ozdravljenju i najbolje rješenje za brz oporavak. U slučaju da osiguranik oboli od jedne od osigurane 23 teške bolesti, isplaćuje mu se ugovorena osigurana svota. Premiju osiguranja u tom slučaju više ne plaća, a i dalje je osiguran od ostalih teških bolesti sve do isteka osiguranja.

Uz Program Osiguranja 23 teške bolesti klijentima preporučamo i program Osiguranja bolničke dnevnice te program preventive zdravlja Merkur Privatklasse. Kroz tako zaokruženu paletu proizvoda MERKUR PRIVATNA SKRB omogućavamo klijentima cjelokupnu zaštitu-  podršku za uspješno liječenje, ali i pomoć da na vrijeme dijagnosticiraju i riješe svoj zdravstveni problem.

Message