Obavijesti

Junior

Komentari 0

Glasuj za Turbo Klinca jer najbolji dobiva super nagrade!

Glasuj za Turbo Klinca jer najbolji dobiva super nagrade!
7

24Junior i Blitz biraju Turbo Klinca! Glasujte do 22. rujna jer čak sedmoro najtalentiranijih klinaca nagrađujemo tabletom, pisačem i drugim turbo nagradama!

VIDEO

24Junior i Blitz biraju Turbo Klinca! Uključite se u glasovanje i pomognite nam odabrati najtalantiranije klince koje ćemo nagraditi turbo nagradama!

One koji su vas najviše nasmijali, raznježili i oduševili svojim talentima darujemo s:
1 x HP Slate 7 tablet i HP Deskjet Ink Advantage 6525
1 x 30 kino ulaznica za film Turbo za cijeli razred nagrađenog djeteta u CineStar kinu po izboru
5 x kape i majice s vizualima iz filma

Tijek glasovanja

Sve do 29. rujna traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50%. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Ovim će bodovima biti pridodani i bodovi žirija, a prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova čitatelja i žirija će biti dobitnici nagrada. Njihova će imena biti objavljena na stranci junior.24sata.hr 30. rujna 2013.

O filmu Turbo

Od tvoraca animiranih filmova Madagascar, Kung Fu Panda i The Croods stiže TURBO, brza 3D komedija o pužu čiji snovi se obistine kad iznenada dobije moć super brzine. Nakon što se sprijatelji s grupom uličnih i nabrijanih puževa Turbo shvati da nitko ne može uspjeti sam i posveti se svim srcem i tijelom da pomogne svojim prijateljima obistiniti njihove snove prije nego što ispuni svoj vlastiti nemogući san – pobijediti na natjecanju Indy 500.

Turbo je pužić s velikim snovima. Nije zadovoljan time da živi puževim ritmom, već ima snažnu potrebu za brzinom. Turbo neumorno trenira i mjeri svoj napredak. (Njegov posljednji rekord: 90 centimetara duga staza ... za 17 minuta).  Turbov cilj je sudjelovati u najvećoj utrci na svijetu: Indy 500.

Kad se upoznamo s Turbom on je nešto poput izopćenika u zajednici puževa koja se manje koncentrira na velike snove i više na radnu smjenu gdje su zaposleni (i gdje je glavni izvor njihove hrane) – u „tvornici“ za rajčice. Turbov brat Braco, čiji moto je sigurnost prije svega, dijeli vjeru zajednice puževa u njihovu rutinu. Braco voli svog brata, ali se boji da bi njegova opsjednutost brzim stvarima mogla završiti katastrofom – ili još gore!

Turbo odlazi iz tvornice kako bi ispunio svoje snove nakon što padne s nadvožnjaka na haubu sportskog auta i završi u usisnom ventilu auta. Eksplozivni dušikov oksid napuni nabojem svaki atom njegovog tijela i promijeni njegovu molekularnu strukturu. Zbog te nezgode Turbo odjednom postane nevjerojatno brz – može dostići brzine od 320 kilometara na sat – i  sada leti po cestama Los Angelesa poput neonskog metka.

Međutim, čak i turbo nabrijani Turbo ne može sam ostvariti čudo. Srećom, sudbina se ponovno uplete kad Turba i Bracu zarobi Tit, suvlasnik (zajedno s bratom Anđelkom) kioska iz kojeg prodaju tacose u Van Nuysu. Titov posao sa strane – i njegova prava strast – je borba puževa u ne tako brzim utrkama.

Sjedište utrka je trg Starlight Plaza gdje se Turbo upoznaje s „Trkaćim puževima“ („Racing Snails“), grupom puževa s kućicama nalik minijaturnim trkaćim autima. Njihov nabrijani izgled u skladu je s njihovim brzim jezicima. 
„Trkaći puževi“ se ubrzo sprijatelje s Turbom i zajedno počinju putovanje puno pustolovina, prijateljstva i obitelji.

Važno

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...