Glasujte za Majstore graditelje i odaberite dobitnike nagrada! | 24sata
Obavijesti

Junior

Komentari 9

Glasujte za Majstore graditelje i odaberite dobitnike nagrada!

Glasujte za Majstore graditelje i odaberite dobitnike nagrada!
12

Uključite se u glasovanje i pomognite nam odabrati najbolje LEGO konstrukcije jer one koja dobiju najviše vaših glasova i bodova žrija nagrađujemo super nagradama!

VIDEO

Završile su prijave za najbolje Majstore graditelje i sada je na redu glasovanje za najkreativnije i najmaštovitije LEGO konstrukcije vaših klinaca! Uključite se i glasujte za svoju omiljenu fotografiju te nam tako pomognite odabrati dobitnike vrijednih LEGO nagrada!

Dobitnike nagrađujemo s:

1 x LEGO Chima - Erisov orao, LEGO Hero Factory i dvije kino ulaznice za LEGO film

1 x LEGO Technic - Traktor
1 x LEGO Film - Palača na Fiju-fiju Oblaku
1 x LEGO Film - Stroj za sladoled
1 x LEGO Star Wars - Geonosian Cannon
1 x LEGO Hero Factory
4 x 2 kino ulaznice za LEGO film 

Sve nagrade možete potražiti i u Baby  Center!

Natječaj se odvija u dva jednostavna kruga

Tijek glasovanja: Od 3. veljače do 06. veljače traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50%. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Ovim će bodovima biti pridodani i bodovi žirija, a prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova čitatelja i žirija će biti dobitnici nagrada. Imena odabranih deset dobitnika će biti objavljena na stranci junior.24sata.hr 07. veljače 2014. tijekom dana. Uključite se u glasovanje!

Napomena: Glasovi i bodovi nisu isto. Glasove sudionici prikupljaju glasovanjem čitatelja klikom na gumb "Glasuj", a bodovi se dodjeljuju na temelju dobivenih glasova, tj. ako bude ukupno prijavljeno 20 fotografija, fotografija s najvećim brojem GLASOVA dobiva 20 BODOVA, a fotografija s najmanjim brojem glasova dobiva 1 bod. Tim će se bodovima kasnije pribrojati BODOVI žirija koji će se kretati u istom rasponu kao prethodno spomenuti bodovi dobiveni na temelju glasova čitatelja.

O  LEGO filmu

LEGO film donosi jedinstvenu priču o neočekivanom junaku Emmetu, građevinskom radniku iz grada Kockovca, koji je na prvi, drugi pa čak i treći pogled, najobičnija osoba na svijetu. Iako po ničemu poseban, Emmeta greškom prepoznaju kao najizvanredniju osoba na svijetu koja je ključ njegovog spasenja. On ubrzo postaje dio neobične družine koju, među ostalim, čine i astronaut, gusar, ali i jedan i jedini, neponovljivi - Batman! Predvođeni Vitruvijem, drevnim i herojskim čarobnjakom koji je predvidio dolazak „Posebnog“, svi oni su tzv. Majstori graditelji – oni koji mogu sagraditi gotovo sve što požele i to bez ikakvih uputa. 

LEGO film stiže u CineStar i ostala kina već 6. veljače. Požurite i nabavite svoje ulaznice na www.blitz-cinestar.hr

Uz puno avanture, romantike i još više LEGO kockica, Emmet na svom epskom pohodu s ciljem zaustavljanja zlog tiranina prolazi kroz razne svjetove, od Divljeg Zapada do Fiju-fiju Oblaka. A zločesti tiranin je nitko drugi do Grof Biznis koji uz pomoć vojske robota pokušava osvojiti LEGO svemir. Njega jako smeta kaos, kreativnost i individualnost. On želi da sve bude stvarno zakon i da svi potisnu svoju individualnost i želju da budu posebni. Uz pomoć Supila, nastojat će zalijepiti cijeli LEGO svemir tako da sve ostane kako je, nepromijenjeno i savršeno, bez mašte i individualnosti, bez Majstora graditelja – zauvijek. Iako sasvim običan, uz pomoć i simpatiju Živke, snažne i neovisne buntovnice i zaljubljenice u grafite, Emmet će učiniti nešto potpuno neobično – spasiti LEGO svemir.

Važno

Pročitajte detaljna pravila natječaja.
Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Uključite se u glasovanje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...

Razlozi zbog kojih odrasli braća i sestre prestanu razgovarati
PREKID ODNOSA

Razlozi zbog kojih odrasli braća i sestre prestanu razgovarati

U mnogim obiteljima dođe do prekida odnosa između braće i sestara. Ponekad loš odnos iz djetinjstva preraste u ogorčenost, a nekada je to naprosto različitost u karakterima
Svaki znak ima vladara: Sunce hrabrost daje Lavu, Ovnu Mars
IMA NEKA TAJNA VEZA

Svaki znak ima vladara: Sunce hrabrost daje Lavu, Ovnu Mars

Vladajući planet je šef vašeg znaka. Budući da Mjesec predstavlja arhetip majke - Rak je brižan prema najmilijima, Jupiter donosi sreću Strijelcu, a Neptun je Ribe nagradio umjetničkim talentima