Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Pitomi su: Obitelj iz Bjelorusije za ljubimce ima četiri vuka

Obitelj Selekh se već pet godina posvećuje skupini mladih vukova koje je Oleg Selekh našao u šumi prije pet godina. Do sada su ih potpuno pripitomili

screenshot/YouTube
Foto: screenshot/YouTube
0 komentara

Obitelj iz sela Zacherevye u sjevernoj Bjelorusiji ima pomalo neobične ljubimce. Vesela obitelj usvojila je jednu cijelu skupinu vukova. S njima se igraju, maze, hrane ih i svakodnevno obilaze. Obitelj Selekh tako se već pet godina posvećuje skupini mladih vukova. Do sada su ih gotovo potpuno pripitomili, a vukovi se ponašaju potpuno suprotno od onog što bi očekivali. 

Čim netko od članova uđe u ograđeni prostor u šumi u kojem vukovi borave, neuobičajeni ljubimci se bacaju na leđa i žele da ih se mazi i s njima igra. Ograđeni dio u kojem vukovi žive nalazi se ispred kuće Selekhovih. Najmlađa članica obitelji, 10-godišnja Alisa, voli jahati na vukovima, a oni se rado izmjenjuju kako bi joj priuštili zabavnu vožnju na leđima. 

Sve je počelo još 2009. godine kada je Alisin otac Oleg u redovnoj šetnji šumom sa svojom kujom Silvom. Naišli su na četiri napuštena vučića te ih odnijeli kući. Roditelje mladunaca ubili su lovci pa su im Selekhovi odlučili usvojiti. Tijekom godina vukovi su postali atrakcija u selu, a obitelj je uvjerena da ih njihovi ljubimci nikada ne bi napali, piše Oddity Central. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message