Obavijesti

Junior

Komentari 1

Uključite se u natječaj jer darujemo super LEGO pakete!

Uključite se u natječaj jer darujemo super LEGO pakete!
13

Ako i vaši klinci sate provode slažući maštovite i impresivne LEGO konstrukcije, fotografirajte ih s njima jer deset najboljih nagrađujemo vrijednim nagradama!

VIDEO

LEGO kockice već desetljećima uveseljavaju djecu diljem svijeta, a njima se rado igraju i nešto stariji, koji gledajući unazad, popularne "legiće" ističu kao najzabavnije i najdraže igračke. Ako i vaši klinci sate provode slažući maštovite i impresivne konstrukcije, fotografirajte ih s njihovom LEGO građevinom, vozilom, robotom ili bilo čime na što su ponosni jer najbolje fotografije nagrađujemo vrijednim nagradama!

Osvojiti možete:

1 x LEGO Chima - Erisov orao, LEGO Hero Factory i dvije kino ulaznice za LEGO film

1 x LEGO Technic - Traktor
1 x LEGO Film - Palača na Fiju-fiju Oblaku
1 x LEGO Film - Stroj za sladoled
1 x LEGO Star Wars - Geonosian Cannon
1 x LEGO Hero Factory
4 x 2 kino ulaznice za LEGO film 

Sve nagrade možete potražiti i u Baby  Center!

Natječaj se odvija u dva jednostavna kruga

Prijava: Do 2. veljače se registrirajte na junior.24sata.hr, uslikajte vaše klince s njihovom najboljom i najkreativnijom LEGO konstrukcijom i uplodajte ju u naš nagradni obrazac. Fotografija će biti objavljena na stranici nakon što ju naši administratori odobre.

Glasovanje: Od 3. veljače do 06. veljače traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50%. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Ovim će bodovima biti pridodani i bodovi žirija, a prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova čitatelja i žirija će biti dobitnici nagrada. Imena odabranih deset dobitnika će biti objavljena na stranci junior.24sata.hr 07. veljače 2014. tijekom dana.

Napomena: Glasovi i bodovi nisu isto. Glasove sudionici prikupljaju glasovanjem čitatelja klikom na gumb "Glasuj", a bodovi se dodjeljuju na temelju dobivenih glasova, tj. ako bude ukupno prijavljeno 20 fotografija, fotografija s najvećim brojem GLASOVA dobiva 20 BODOVA, a fotografija s najmanjim brojem glasova dobiva 1 bod. Tim će se bodovima kasnije pribrojati BODOVI žirija koji će se kretati u istom rasponu kao prethodno spomenuti bodovi dobiveni na temelju glasova čitatelja.

O  LEGO filmu

LEGO film donosi jedinstvenu priču o neočekivanom junaku Emmetu, građevinskom radniku iz grada Kockovca, koji je na prvi, drugi pa čak i treći pogled, najobičnija osoba na svijetu. Iako po ničemu poseban, Emmeta greškom prepoznaju kao najizvanredniju osoba na svijetu koja je ključ njegovog spasenja. On ubrzo postaje dio neobične družine koju, među ostalim, čine i astronaut, gusar, ali i jedan i jedini, neponovljivi - Batman! Predvođeni Vitruvijem, drevnim i herojskim čarobnjakom koji je predvidio dolazak „Posebnog“, svi oni su tzv. Majstori graditelji – oni koji mogu sagraditi gotovo sve što požele i to bez ikakvih uputa. 

LEGO film stiže u CineStar i ostala kina već 6. veljače. Požurite i nabavite svoje ulaznice na www.blitz-cinestar.hr

Uz puno avanture, romantike i još više LEGO kockica, Emmet na svom epskom pohodu s ciljem zaustavljanja zlog tiranina prolazi kroz razne svjetove, od Divljeg Zapada do Fiju-fiju Oblaka. A zločesti tiranin je nitko drugi do Grof Biznis koji uz pomoć vojske robota pokušava osvojiti LEGO svemir. Njega jako smeta kaos, kreativnost i individualnost. On želi da sve bude stvarno zakon i da svi potisnu svoju individualnost i želju da budu posebni. Uz pomoć Supila, nastojat će zalijepiti cijeli LEGO svemir tako da sve ostane kako je, nepromijenjeno i savršeno, bez mašte i individualnosti, bez Majstora graditelja – zauvijek. Iako sasvim običan, uz pomoć i simpatiju Živke, snažne i neovisne buntovnice i zaljubljenice u grafite, Emmet će učiniti nešto potpuno neobično – spasiti LEGO svemir.

Važno

Na fotografiji mora biti dijete s LEGO konstrukcijom, slike na kojima je samo LEGO konstrukcija će biti odbijene.

Uploadom fotografije jamčite da ste nositelj roditeljskih prava djeteta na slici te se slažete da se ista objavi na stranicama junior.24sata.hr i 24sata.hr. Pročitajte detaljna pravila natječaja.

Razlozi za odbijanje slika su prikaz neprimjerenog sadržaja te nepovezanost s temom natječaja.

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Uključite se i osvojite super LEGO nagrade! Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume