Obavijesti

Junior

Komentari 1

Uključi se u natječaj i osvoji tablet i druge nagrade!

Uključi se u natječaj i osvoji tablet i druge nagrade!
6

24Junior i Blitz biraju Turbo Klinca! Prijavite se do 22. rujna jer čak sedmoro najtalentiranijih klinaca nagrađujemo tabletom, pisačem i drugim turbo nagradama!

VIDEO

Najiščekivanija animirana komedija Turbo, 19. rujna stiže u kina, a mi vas zato nagrađujemo turbo nagradama! Uključite vaše dijete u novi super natječaj jer 24Junior i Blitz  biraju Turbo Klinca! Snimite vaše mališane kako pjevaju, plešu, nasmijavaju sve oko sebe, tehniciraju ili pokazuju bilo koji drugi talent jer najbolje i najsmješnije nagrađujemo vrijednim nagradama!

Osvojiti možete:

1 x HP Slate 7 tablet i HP Deskjet Ink Advantage 6525
1 x 30 kino ulaznica za film Turbo za cijeli razred nagrađenog djeteta u CineStar kinu po izboru
5 x kape i majice s vizualima iz filma

Natječaj se odvija u dva jednostavna kruga

Prijava: Do 22. rujna snimite video svojih klinaca na kojem pokazuju neki svoj talent, uploadajte video na YouTube te popunite nagradni obrazac upisivanjem osobnih podataka te YouTube linka videa. Video će biti objavljen na stranici nakon što ga naši administratori odobre.

Glasovanje: Od 23. do 29. rujna traje glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50%. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Ovim će bodovima biti pridodani i bodovi žirija, a prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova čitatelja i žirija će biti dobitnici nagrada. Njihova će imena biti objavljena na stranci junior.24sata.hr 30. rujna 2013.

O filmu Turbo

Od tvoraca animiranih filmova Madagascar, Kung Fu Panda i The Croods stiže TURBO, brza 3D komedija o pužu čiji snovi se obistine kad iznenada dobije moć super brzine. Nakon što se sprijatelji s grupom uličnih i nabrijanih puževa Turbo shvati da nitko ne može uspjeti sam i posveti se svim srcem i tijelom da pomogne svojim prijateljima obistiniti njihove snove prije nego što ispuni svoj vlastiti nemogući san – pobijediti na natjecanju Indy 500.

Turbo je pužić s velikim snovima. Nije zadovoljan time da živi puževim ritmom, već ima snažnu potrebu za brzinom. Turbo neumorno trenira i mjeri svoj napredak. (Njegov posljednji rekord: 90 centimetara duga staza ... za 17 minuta).  Turbov cilj je sudjelovati u najvećoj utrci na svijetu: Indy 500.

Kad se upoznamo s Turbom on je nešto poput izopćenika u zajednici puževa koja se manje koncentrira na velike snove i više na radnu smjenu gdje su zaposleni (i gdje je glavni izvor njihove hrane) – u „tvornici“ za rajčice. Turbov brat Braco, čiji moto je sigurnost prije svega, dijeli vjeru zajednice puževa u njihovu rutinu. Braco voli svog brata, ali se boji da bi njegova opsjednutost brzim stvarima mogla završiti katastrofom – ili još gore!

Turbo odlazi iz tvornice kako bi ispunio svoje snove nakon što padne s nadvožnjaka na haubu sportskog auta i završi u usisnom ventilu auta. Eksplozivni dušikov oksid napuni nabojem svaki atom njegovog tijela i promijeni njegovu molekularnu strukturu. Zbog te nezgode Turbo odjednom postane nevjerojatno brz – može dostići brzine od 320 kilometara na sat – i  sada leti po cestama Los Angelesa poput neonskog metka.

Međutim, čak i turbo nabrijani Turbo ne može sam ostvariti čudo. Srećom, sudbina se ponovno uplete kad Turba i Bracu zarobi Tit, suvlasnik (zajedno s bratom Anđelkom) kioska iz kojeg prodaju tacose u Van Nuysu. Titov posao sa strane – i njegova prava strast – je borba puževa u ne tako brzim utrkama.

Sjedište utrka je trg Starlight Plaza gdje se Turbo upoznaje s „Trkaćim puževima“ („Racing Snails“), grupom puževa s kućicama nalik minijaturnim trkaćim autima. Njihov nabrijani izgled u skladu je s njihovim brzim jezicima. 
„Trkaći puževi“ se ubrzo sprijatelje s Turbom i zajedno počinju putovanje puno pustolovina, prijateljstva i obitelji.

Važno

Uploadom YouTube linka jamčite pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da ste nositelj roditeljskih prava djeteta na videu te se slažete da se ista objavi na stranicama junior.24sata.hr i 24sata.hr. Pročitajte detaljna pravila natječaja.

Razlozi za odbijanje videa su prikaz neprimjerenog sadržaja te nepovezanost s temom natječaja.

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Uključite se i sretno!

*Pravila za slanje fotografija su stroža jer želimo zaštititi djecu. Roditelji, molimo vas da uploadate videe svoje djece, a ne od susjeda, prijatelja, nećaka itd.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith