Obavijesti

Junior

Komentari 0

Uključite se u natječaj jer vam darujemo 40 kg Bananka!

Uključite se u natječaj jer vam darujemo 40 kg Bananka!
4

U natječaju 'Ja Tarzan' nagrađujemo čak 23 najbolja mala imitatora Tarzana! Snimte se ili fotografirajte i osvojite godišnju zalihu Bananka i ulaznice za kino!

VIDEO

Tarzan, pravi heroj iz džungle, već je generacijama jedan od omiljenih likova djece i njihovih roditelja te vječni izvor inspiracije za imitaciju njegovih popularnih urlika i vješanja po lijanama i granama drveća! Uključite se u natječaj jer 23 najbolja imitatora Tarzana nagrađujemo kartama za kino i puuuuno Bananka - dovoljno za cijeli razred dobitnika!

Osvojiti možete:
1 x 10 kg Bananka (godišnju zalihu za dobitnika i njegovu obitelj, prijatelje ili razred) + dvije kino ulaznice za film Tarzan
4 x 3 kg Bananka + dvije kino ulaznice za film Tarzan
18 x 1 kg Bananka

Bananko banana Tarzanova je hrana!

Tijek natječaja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijava:
Do 26. ožujka u ponoć se u natječaj možete uključiti na dva načina
1) Snimite video svojih klinaca na kojem će oni vikati poput Tarzana, uploadajte ga na YouTube te popunite nagradni obrazac upisivanjem osobnih podataka te YouTube linka videa. Video će biti objavljen na stranici nakon što ga naši administratori odobre. U galeriji možete vidjeti kako su poznate Tarzanove pozive i povike izveli neki od glumaca.
ili
2) Fotografirajte svoje klince kako oponašaju Tarzana, bilo kako, bilo gdje, popunite nagradni obrazac upisivanjem osobnih podataka i u njega uploadajte fotografiju. Ona će biti objavljena na stranici nakon što ju naši administratori odobre.

Glasovanje:
Tijekom 27. ožujka će žiri odabrati 23 finalista natječaja, nakon čega će posjetitelji portala svojim glasovima odabrati pobjednika natječaja. Glasovati možete od 28. do 31. ožujka u ponoć, a imena dobitnika će biti objavljena 1. travnja na stranici junior.24sata.hr. Prijaviti se mogu djeca do 14 godina, a ako neki finalisti budu imali jednak broj glasova, žiri će odlučiti o točnom poretku tih imitatora Tarzana.

O nagradi

Iako mu je tek nešto više od dvadeset godina, Bananka vole baš svi. Ovaj ukusni pjenasti prutić, preliven finim čokoladnim umakom, omiljena je poslastica i mladih i starih. Nedavno je ušminkan i narastao na najveću čokoladnu bananicu na tržištu, sa prirodnom aromom banane. Uz sve to, sasvim je logično da je upravo Bananko banana – Tarzanova hrana!

O filmu Tarzan

Tarzan, jedna od najomiljenijih klasičnih priča ikad – vraća se na velike ekrane, prilagođen za nove generacije. Priča je smještena u suvremeno doba. Film možete pogledati do 20.3. u CineStaru i ostalim kinima!

Tijekom ekspedicije u udaljenu afričku džunglu John Greystoke i njegova žena stradali su u padu helikoptera dok su istraživali zagonetni meteorski krater. Preživio je jedino njihov mladi sin J.J. čiji nadimak je Tarzan. U ostacima helikoptera pronašla ga je i usvojila grupa gorila. Tarzan odrasta učeći opasne zakone života u džungli i gotovo deset godina prolazi prije nego što se susretne s drugim ljudskim bićem – hrabrom i lijepom mladom Jane Porter. Zaljubljuju se na prvi pogled i ubrzo nađu u opasnosti kad William Clayton, koji je s Jane doputovao u Afriku pod lažnim izgovorom, otkrije svoje pravo – i pohlepno – lice.

Tarzan, sada odrastao i jedinstven i neponovljiv muškarac, mora se prepustiti instinktima i upotrijebiti svoj  intelekt kako bi zaštitio svoj dom i ženu koju voli.

Važno!

Iako je poznato da je Tarzan u svim filmovima i crtićima gotovo u potpunosti neodjeven, poželjno je da djeca prijavljena u ovaj natječaj budu odjevena.

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za prijavu ili glasovanje koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz nagradnog natječaja.

Svaki registrirani korisnik može prijaviti jednu fotografiju.

Na slici su dozvoljene lakše intervencije poput namještanja kontrasta ili svjetlosti, međutim sve daljnje intervencije u smislu brisanja ili dodavanja elemenata ili pozadine te bilo kojih radnji koje mijenjaju postojeću situaciju na slici nisu dozvoljene.

Slike i video clipovi sadržaja nepovezanog s temom natječaja neće biti objavljeni.

Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja 'Ja Tarzan'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje