Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Karlovačka pivovara promiče odgovorno konzumiranje piva

Karlovačka pivovara, kao odgovorna kompanija, promiče odgovorno konzumiranje alkohola. Nova aktivnost u tom području je Ja sam 18+ pokrenuta na ovogodišnjima Danima piva

Karlovačka pivovara
Foto: Karlovačka pivovara

Karlovačka pivovara, kao odgovorna kompanija, promiče odgovorno konzumiranje alkohola. Nova aktivnost u tom području je Ja sam 18+, aktivnost pokrenuta na ovogodišnjima Danima piva u Karlovcu.

Za Dane piva pripremljene su posebne narukvice s natpisom Ja sam 18+ koje se dijele prvenstveno mlađim punoljetnim posjetiteljima nakon što predoče osobnu iskaznicu kojom potvrđuju svoje godine. 

Smisao narukvica je da pomognu konobarima kako bi lakše prepoznali maloljetnike te da se izbjegne prodaju piva toj skupini. Aktivnost su podržali ugostitelji koji sudjeluju na Danima piva, a provedba aktivnosti organizirana je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Karlovca. Glavna ideja aktivnosti Ja sam 18+ je promicanje odgovorne konzumacije i podizanje svijesti među posjetiteljima i ugostiteljima Dana piva. 

Karlovačka pivovara tijekom trajanja Dana piva provodi još jednu aktivnost odgovornog konzumiranja. Za posjetitelje je organiziran i besplatan prijevoz autobusima jer želimo da naši potrošači uživaju u svom omiljenom pivu, ali i da sretno stignu svojim kućama. Besplatne linije voze petkom, subotom i nedjeljom na području Karlovaca i karlovačke županije. 

Autobusi ''Uživaj u Karlovačkom odgovorno'' kreću u 19 sati, a povratak s Dana piva (parkiralište kod Sportske dvorane Mladost) je u 1 sat. Besplatni autobusi voze na sljedećim linijama:

Duga Resa-Dani piva
Ozalj-Dani piva  
Lemić Brdo-Popović Brdo-Kamensko-Dani piva  
Šišljavić-Rečica-Orlovac-Dani Piva

Karlovačka pivovara, kao generalni sponzor manifestacije, sve odrasle ljubitelje piva poziva u svoj Karlovačko šator na Danima piva do 8. rujna uz podsjetnik da u Karlovačkom uživaju odgovorno. 

Message