Obavijesti

Karrimor 3u1 jakna koja ne poznaje loše vremenske uvjete

Karrimor 3u1 jakna koja ne poznaje loše vremenske uvjete
5

Zaštitite se od svih vremenskih nepogoda uz 3u1 jaknu britanskog branda Karrimor koji ima reputaciju izvrsnosti. Kupite je na Mondu za samo 399,99 kn!

Budite spremni za sve vremenske uvjete s jaknom s kojom ćete dobiti tri različite jakne! Nosiva je na tri različita načina i u svim godišnjim dobima. Karrimor 3u1 jakna dostupna je na Mondu u sivoj, crnoj i plavoj boji, a cijena je snižena sa 749,99 kn na 399,99 kn. Ne propustite super sniženje i naručite kvalitetnu jaknu koja je must-have za vaše aktivnosti na otvorenom.

Prilagodite se svim vremenskim uvjetima

Boravak u prirodi i različitim vremenskim uvjetima zahtjeva praktičnu i kvalitetnu odjeću koju brzo i lako možete prilagoditi potrebama. Bez obzira je li riječ o planinarenju, sportu na otvorenom ili boravku u prirodi, odgovarajuća jakna je prva koja štiti od vremenskih nepogoda. To najbolje znaju profesionalni sportaši, kao što su veslač James Cracknell i planinarka Bonita Norris, koji su ambasadori branda Karrimor čija je odjeća dio njihove opreme.

Karrimor 3u1 jakna pružit će vam sve što je potrebno za što ugodniji i topliji boravak na otvorenom. Brza prilagodba i odvojivi vanjski dio jakne, učinit će je idealnom za sve vremenske uvjete tako da je možete nositi u proljeće, jesen i zimu.

Jakna može izdržati sve vremenske uvjete – od sunca do snijega i izrađena je za zahtjevne uvjete u gradu ili u prirodi, a uz nju nećete trebati niti jednu drugu jaknu jer je možete nositi na tri različita načina. 

Unutarnji flis pružit će vam udobnost te štititi vaše dragocjenosti pomoću dva unutarnja džepa, dok će vanjski, izmjenjivi i vodootporni kaput omogućiti brzu prilagodbu različitim vremenskim uvjetima. Idealna za aktivnosti na otvorenom, Karrimor jakna dolazi s elastiranom kapuljačom za dodatnu zaštitu, podesivim manžetama s čičak zatvaračima i podstavljenim ovratnikom.

Karrimor – brand s reputacijom izvrsnosti

Brand Karrimor je osnovan 1946. godine u Velikoj Britaniji. Njegov inovativni Haston Alpiniste ruksak iz 1970. godine postao je najpoznatiji alpinistički ruksak u svijetu. Brand je 1980. godine prvi na svijetu proizvodio obuću od lakih materijala. Karrimor danas ima opremu koja će zadovoljiti svakoga, bilo da je početnik, istraživač ili profesionalni planinar. Obuća i odjeća za hodanje, kampiranje, trčanje, planinarenje i ekspedicije odabirana je od strane svjetskih najpriznatijih planinara kao oruđe za njihov uspjeh. Kombinirajuću izdržljivost i vrhunsku tehnologija s preko 60 godina iskustva, Karrimor ima reputaciju izvrsnosti.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena