Obavijesti

Kolumne

Komentari 18

Barroso Hrvatima: Povucite me, eto šta ćete povuć iz GU

Barroso Hrvatima: Povucite me, eto šta ćete povuć iz GU
1

Predsjednik Galaktičke komisije posjetio je Hrvatsku i išćuđavao se zaostalosti naroda koji je dao toliko genijalaca u svemiru. Političari RH kane povući sredstva

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 3. lipnja - Hrvatski političari napravili su matematički paradoks i tako natjerali bjelogalaktičke umove da preispitaju svoje spoznaje. Naime, dosad je bilo poznato da u natjecanju može biti samo jedan pobjednik. 
- To smo mislili dok nisu završili lokalni izbori u Hrvatskoj. I SDP i HDZ i tonu nekakvih natjecatelja su pobjednici. To nas je dovelo da matematički paradoks nazovemo Hrvatskim paradoksom a teorem je da je u Hrvatskoj svatko u pravu jer gleda sa svoje točke stajališta - rekao je Tales van Kenobi. Inače, u Hrvatskoj stranke uvijek pobijede glasače. 

Zvjezdani nadnevak 4. lipnja - USKOK je priveo hrvatskog premijera Zorana Milanovića jer smatra da ima saznanja o kriminalu u 10. po veličini gradu u Hrvatskoj - Zagrebu. Premijer je govorio da neće pljeskati onomu koga su građani izabrali za gradonačelnika jer da ima kriminala da i on to zna.  USKOK je zadržao Milanovića čak pet dana na ispitivanju,
- Ma čovjek samo nešto filozofira, ne moreš ga upratit', skače s teme na temu, priča nam svoja razmišljanja o galaktičkim izmaglicama, teorijama crne rupe i svašta nešto. Jedva sam se spasio, oba mi oka moja, kad je poč'o citirat vedski Šrimad Bhagavatam - rekao nam je visoki izvor blizak istrazi. 

Zvjezdani nadnevak  5. lipnja - Počeo je opći štrajk u Hrvatskoj. Saborski zastupnici, državni dužnosnici, njihove tajnice, vozači, Vlada, ministri, njihove limuzine i pametni telefoni blokirali su Hrvatsku. 
- Morali smo poslati jasnu poruku poslodavcima, a to su građani ove jadne zemlje, da nas više ne mogu iskorištavati i stalno nam govoriti da ne radimo ništa, da samo balahamo njihov novac. Ne želimo više raditi s pola godine slobodnog. Hoćemo devet mjeseci plandovanja. To je naš novac, nismo se bezveze kandidirali i ušli na teško stečene funkcije da bismo životarili, nego da bismo našim obiteljima, prijateljima, kumovima, rođacima, priskrbili bolju budućnost i život dostojan Aristotela ali Onasisa - rekao je moralna horizontala Mihael Zmajlović, ministar onećišćenja. 
- ونحن لن تخبر أحدا دعونا قطع أي رواتب. لدينا مساحة أنهم جمع المزيد من الضرائب لكننا لن لأن لدينا الرحمة النفوس، وأنها تدعونا إلى التخلي عن الخبز والحساء الجمبري. نحن لن نستسلم حقوقنا - poručio je Slavko Linić Dubaijski napaćenom puku RH. (vidi prijevod ispod)

Zvjezdani nadnevak - 6. lipnja - Predsjednik Galaktičke komisije posjetio je Hrvatsku u kojoj se susreo s nizom dužnosnika koji su očekivali da će Hrvatska od Galaktičke unije povući sredstva koja bi joj pomogla da postane barem malo manje primitivna. 
- Jedino što možete povući to je da povučete mene - rekao je Barroso koji se divi kako jedan narod koji je kroz povijest galaksije dao brojne umove, može stagnirati tisućama godina.

Zvjezdani nadnevak 7. lipnja - Ni nakon 1000 godina hrvatski maturanti nisu dokučili od čega je umrla Mica Trebarčeva. Imaju četiri ponuđena odgovara ali ne mogu se smisliti. Inače, svuda u svemiru djeca uče sebi, samo u Hrvatskoj uče za roditelje, državu, susjede i za kvizove.

* Izjavu je ministar Linić dao na arapskom, a arapski se čita s desna na lijevo. Kako Hrvati nemaju google translate, jer su im već prije 700 godina isključili struju da bi HEP-ovci dobili nagrade, nemaju pristup internetu. Linić je rekao: Ne ćemo dopustiti ikomu da nam reže bilo kakve plaće. Imamo prostora da im dignemo još poreza ali nećemo, jer smo dobri ko kruh, a oni nas pozivaju da se odreknemo kruha i škampi na buzaru. Ne damo naša prava .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u
KLAUŠKI O PROMAŠAJU LJEVICE

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u

Plus+ NOVI EXPRESS Sada Benčić staje na čelo pokreta za spas Hrvatske od HDZ-a, skupljajući ostatke ostataka oporbe s idejom da se nekako sklepa oporbena većina i formira Vlada mimo HDZ-a. Premalo i prekasno

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?
KOLUMNA DADE MILASA

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?

Plus+ NOVI EXPRESS Trebali bi nedvosmisleno reći da Domovinski pokret nema nikakve veze s kršćanstvom i da je njihov program apsolutna suprotnost evanđelju i socijalnom nauku Crkve, piše Dalibor Milas
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin