Obavijesti

Kolumne

Komentari 19

Braco i Seka trčali Saborom i razdragano se vozali u vlakiću

Braco i Seka trčali Saborom i razdragano se vozali u vlakiću
1

Iz Hrvatskog nenogometnog saveza ponosno su priopćili da policija već dva dana nije nikoga privela iz te organizacije zbog namještanja tog dosadnog sporta

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Završili su najnoviji izbori. 

Zvjezdani nadnevak 20. prosinca - Život se polako vraća u Hrvatsku, a indeks optimizma narastao je za 1000 posto. Kukuriku vlada objavila je Plan 21 kojim će spasiti Hrvatsku od Gazimira Čačića. Dodijelit će mu vozača. Navodno su se javili i prvi mogući ulagači u Hrvatsku, ali to još nije potvrđeno. 

Zvjezdani nadnevak 22. prosinca  -  Braco i Seka ušli su u Hrvatski sabor. Razdragana dječica su se nakon Bracina kašnjenja bacila na istraživanje saborskog bora, tražeći čokolade, gumene bombone i ostale dječje delicije. Nakon toga provozali su se u vlakiću. Nisu krili oduševljenje.

Zvjezdani nadnevak 23. prosinca -  Iz Hrvatskog nenogometnog saveza ponosno su priopćili da policija već dva dana nije nikoga privela iz te organizacije zbog namještanja utakmica. 

Zvjezdani nadnevak 24 prosinca - Mudraci iz NK Rijeka  došli su do transcendetalnog rješenja financiranja hrvatske nenogometne lige. Građanima će uz račune za struju, vodu, plin, kruh i benzin ispostavljati i svotu za financiranje tog neatraktivnog i dosadnog sporta. 

Zvjezdani nadnevak 25. prosinca - Nakon više od tisuću godina u Hrvatskoj se na televizijama ponovno čestita Božić. Naime, Hrvatima su reklamama nametnute čestitke: sretan ti blagdan, čestit ti blagdan i na dobro ti došao blagdan. Drevna čestitka glasi: Sretan vam Božić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti