Obavijesti

Kolumne

Komentari 143

Bravo! Sad je i švaleraj postao hrvatski nacionalni interes...

Bravo! Sad je i švaleraj postao hrvatski nacionalni interes...
1

Da nisu tad zaštićeni suci i političari, danas bismo imali zdravije društvo. Svi uvijek rade u nacionalnom interesu, i kad prodaju Inu, organiziraju prosvjede, daju milijarde subvencija gubitašima...

VIDEO

Ma Vasi trebaju zahvaliti jer je spasio pola države. Znate li vi koji bi skandal bio da su svi ti ljudi koji su koristili usluge prostitutki objavljeni, da su išli pred sud?. U manje više istom obliku, ova teza kojom brane Milijana Brkića provlači se kroz političke kuloare. Naslušali smo se dosad od svih stranaka da uvijek rade u nacionalnom interesu, njime pokrivaju najgore i političke i gospodarske odluke.

Svi uvijek rade u nacionalnom interesu, i kad prodaju Inu, organiziraju prosvjede, daju milijarde subvencija gubitašima... Ali evo, sad nam je ispalo i da je j...nje nacionalni interes, točnije švalerancija i varanje supruga od političko/sudačke/sportske muške elite. I zato, oni koji brane Brkića kažu da je, i ako je upozorio organizatore da prestanu, to uradio kako ne bi došlo do većih problema. I zato je suđenje organizatorima završeno u kratkom roku, a ugledni ministri su se založili za male kazne i da optuženi priznaju djela. Bilo je to vrijeme pred izbore, tema je brzo nestala iz javnosti nakon presude, da bi sad uskrsnula u kontekstu višegodišnjih zlouporaba sustava od najviših državnih dužnosnika.

Nije zato čuditi ni da je spis o curenju informacija nestao, da o slučaju Općinsko državno odvjetništvo nije obavijestilo svoje nadređene, da su se svjedoci predomislili i povukli ono što su rekli policiji, a neki i nisu ispitani. Jer očito je bilo uključeno previše “društvenih uglednika” i političara da bi se slučaj istjerao na čistac. Ali to je čak i manji problem. Veći je da su uključeni suci, političari, pa čak i oni koji su odavali informacije ostali na svojim mjestima. I danas nam kroje sudbinu. Uvezani u jedinstvenu mrežu usluge i protuusluge u štićenju nacionalnog interesa kroz izvanbračni seks.

Danas je primjer seks, jučer zapošljavanje rodbine, a sutra dojava o istrazi. Da je mreža odmah pukla i da su osramoćeni dali ostavke, za vjerovati je da bismo danas imali zdravije društvo i politiku nepodložnu ucjenama. Ali to nije bio nacionalni interes.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.